IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия: Трябва ни секси електромобил като Tesla

Министър изненада босовете на автомобилните компании

В Германия: Трябва ни секси електромобил като Tesla

Германският министър на икономиката Петер Алтмайер посъветва местните автомобилни производители, които сериозно са поели курс към електрификация, не само заради „Дизелгейт” на Volkswagen, да се поучат от Tesla и да създават „по-секси” електромобили.

В Германия: Трябва ни секси електромобил като Tesla

„Наистина се чудя дали вие, господин Цетче или вие господин Дийс или господин Крюгер от BMW, ще може да създадете електромобил, който да е поне наполовина толкова секси колкото са моделите на Tesla – обясни Алтмайер, който участва в дискусия, посветена на изкуствения интелект, където присъстваха и някои от босовете на германските автомобилни компании. – Що се отнася до това дали вашите електромобили са достатъчно атрактивни, мисля, че може да предложите някои по-свежи идеи.”

Според германски медии, точно в този момент сред аудиторията е бил само Херберт Дийс от Volkswagen, който обаче е пропуснал да отговори на препоръката на министъра. Наскоро представените Audi e-tron и Mercedes EQC трудно биха спечелили награда за иновативен или революционен дизайн, но може би министър Алтмайер е имал друго предвид?

Все пак, изборът на имената на моделите на Tesla, когато бъдат подредени в една дума – „S-3-X-Y” дават нещо, което визуално и на произнасяне се доближава до термина „секси”.

0 от 500
  • #5
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И кои са тия секси модели на Ауди и Мерцедес че не се сещам?? Те всъщност имат ли пуснат в продажба електрически модел изобщо?
  • #4
    5 rate up comment 24 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Добре бе кво му беше на коментара? Това са нормални думи използвани в ежедневието - не псувам - правя сравнение по темата - кво точно нарушх та го бастисахте?!
  • #3
    6 rate up comment 29 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Тая бънгия е секси колкото 50 годишна афроамериканска *** с наднормено тегло! А за интериора дори няма описание! Швабата е преджасал и Ауди и Мерцедес вече имат много по-красиви електрички. еднакво безсмислени кочини квато е и т'слата, но поне по-добре направени...
  • #2
    7 rate up comment 14 rate down comment
    море ... ( преди 5 години )
    кът ти сварши батерията и ти пада ...сексо!
  • #1
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Щерю ( преди 5 години )
    По- секси от в Москвич 412 не съм бил...