IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа какъв ще е следващият GT-R

Японците обещават култовото купе да стане най-бързият автомобил в света

Nissan показа какъв ще е следващият GT-R

Компанията Nissan съвместно с дизайнерите от ателието Italdesign представиха първа скица на следващото поколение на Nissan GT-R. Срок за появата на  суперколата не се посочва, но японците твърдят, че това ще бъда най-бързият автомобил в света.

Nissan показа какъв ще е следващият GT-R

Ако се съди по скицата, дизайнът на новото поколение на Nissan GT-R ще бъде още по-агресивен и по-динамичен. Доказателство за това са обединените с решетката на радиатора главни светлини, както и масивният въздухоборник.

Засега не са ясни и техническите характеристики на култовото японско спортно купе. Според директора по маркетинг на Nissan – Жан-Пиер Дерназ, бъдещите GT-R и 370Z във всички случаи ще бъдат електрифцирани. Най-вероятно GT-R ще бъде с хибридно задвижване, докато по-малкият 370Z ще се превърне в електромобил.

На свой ред главният дизайнер на японската марка – Алфонсо Албайс, признава, че екипът му все още е в началото на работата си по дизайна на автомобила, тъй като преди това инженерите трябва да довършат платформата и спецификациите на колата. Въпреки това, в Nissan вече са готови с прототип на модела.

Снимка: Motor1

Тагове: nissan gt-r italdesign
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 5 години )
    До "разбирача" с реното: ми те от адвокатската кантора рено не правят сервизни акции щото не произвеждат коли а се занимават с далавери и пране на държавни пари!А това което се движи под тяхната "марка" са 90% пичкосани Нисани.
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    До този под мен Какво значение кой точно там е дизайнер или мениджър. Важен е крайният продукт. Колата е супер и платформата им е доказала се както и двигателя, който ползват. Защо да подменят нещо, което е добро и работи идеално. Било същото като старото, а то пък европейските са много различни, справка Ауди и БМВ. Иначе за японците няма какво да говорим, който е имал знае. Каквото и да ми говорите немските коли като цена за поддръжка и надеждност са много далече в отрицателна посока
  • #10
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    До този под менАко посочването на факти е плюене , ще се съглася с тебНо ето няколко фактаСтария автомобил леко напудрен на нова още по напудрена ценаЯпонците това Японците онова нооо се оказва че европейците отново са движеща сила там
  • #9
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каквото и да говорите 99% от хората изобщо, не само тук могат само да мечтаят за такава кола.И между другото GT-R и Z370 нямат нищо общо с масовата продукция на Нисан както и с Рено, незнам защо някой от вас продължават да повтарят тая мантра. Иначе на българина му дай да плюе, той друго така или иначе не може да прави.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До :)) ( преди 5 години )
    Моето момче ... Много хубав коментар си написал Сега напиши го още няколко пъти че е добър че и ти да си повярваш
  • #7
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Едно време японките ставаха и наистина по държаха от европейскитеСпрямо кои? Фиат , Алфа , Рено спрямо тях да , но спрямо останалите нееее !Сега като гледам РЕВОЛЮЦИОННИТЕ промени в новия GT-R ще си изкараме 30 години със стария ?!?!?
  • #6
    8 rate up comment 8 rate down comment
    до А бе.. ( преди 5 години )
    Не знам ама сервизна акция на Рено до сега не съм видял а при оризовките всеки месец по 2 пъти!Маслояди и трошляци!Едно време японките ставаха и наистина по държаха от европейските!Сега са леш и с нищо не са пред Рено,Пежо,Алфа и т.н освен със "Сервизните акции" развален ОРИЗ
  • #5
    16 rate up comment 9 rate down comment
    А бе... ( преди 5 години )
    досега каквото е минало през франсе (рено), от него Нисан не става! Та да видим, де ...
  • #4
    25 rate up comment 10 rate down comment
    :)) ( преди 5 години )
    Евала пич.Много як коментар.Бай *** му дай само да хейтва.Големите капацитети....няма що
  • #3
    42 rate up comment 11 rate down comment
    :)))) ( преди 5 години )
    Всички цитирани са големи имена в автомобилната индустрия. Само вие сте анонимни, но велики балкански капацитети.