IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Изтекоха първи снимки на новото поколение почти без камуфлаж

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Преди да пуснат нов модел в продажба, производителите на автомобили го тестват по обществените пътища. За да предпазят екстериора от любопитните погледи, прототипите са покрити с камуфлаж и в това няма нищо ново. Същото ни предстои да видим и при осмото поколение на Volkswagen Golf, но може би вече знаем как ще изглежда новият хечбек.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Въпреки снимките, показващи предстоящото ново поколение на модела, чиято каросерия практически не е покрита с камуфлаж, което позволява да се видят много интересни подробности, явно не всичко тук е толкова просто. Много странно изглежда решението на компанията да оставик хечбека на паркинг, макар и корпоративен, като почти не скрие дизайна му.

От друга страна, може да се очаква предсерийният прототип да бъде допълнително модифициран, което ще помогне за засекретяването на истинския дизайн на новото поколение. Във всеки случай гледаме снимките на автомобил, който наистина иска да ни накара да повярваме, че това е новият Volkswagen Golf.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Автомобилът е сниман на територията на VW и Audi R&D Center в китайската столица. Ако приемем факта, че сме изправени пред VW Golf Mk8, моделът явно ще има сериозни промяни в екстериора. Като се започне от това, че не прилича на нито едно от предишните поколения.

Това ли е новият Volkswagen Golf?

На първо място си заслужава да се отбележи новата агресивна предна броня и много тесните фарове. Отзад личат други интересни промени, например фаровете имат напълно нова сложна форма, както и два ауспуха на изпускателната система. Да не би това да е VW Golf GTI? Дали за това не подсказва надписът върху фалшивата радиаторна решетка?

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Най-кардиналните промени са в профила - по-нисък и динамичен силует с по-тесни прозорци. Различна е и формата на вратите. За съжаление, в момента няма снимки на интериора, но, това, разбира се, би било прекалено на този етап. Доколко цялостният външен вид на автомобила от снимките отговаря на новия хечбек, ще разберем малко по-късно, когато за Volkswagen Golf от моделната 2020 г. започват да излизат повече подробности.

0 от 500