IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да спасиш Porsche-то си на "Нюрбургринг"

Излитане с 180 км/ч от трасето никога не е добра новина

Да спасиш Porsche-то си на

Северната дъга на „Нюрбургринг” има статут на култово трасе, на което професионалисти и любители получават равен шанс да блеснат. Но, както показват хиляди клипове в интернет, заедно с емоциите от високите скорости вървят и катастрофите и грешките, които нанасят тежки поражения както по колите, така и по амбициите на тези, които са подценили трасето в планината Айфел.

Да спасиш Porsche-то си на

Тази история обаче има щастлив край, тъй като видеото показва онборд гледната точка към една обиколка на Северната дъга плюс измъкването от критична ситуация при 180 км/ч, която би завършила зле за водача и неговото чисто ново Porsche 911 GT3 RS.

Авторът на видеото обяснява, че проблемите са започнали, когато друго Porsche се е опитало да го изпревари на жълт флаг, което го е разсеяло, а след това той е решил да пропусне друго 911 GT3 RS да го изпревари, точно преди завоя Mutcurve.

Другият пилот обаче явно не е разбрал подканянията и не минал напред, а нашият герой признава, че е отделил повече време да гледа в огледалото за задно виждане вместо напред. Което води и до излизането на колата в тревата, но и до бързото й връщане в правия път.
 

Тагове: porsche porshe 911
0 от 500