IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen изтегля 700 000 коли в сервизите си

При Tiguan и Touran е открит проблем с панорамния покрив, който може да доведе до запалване

Volkswagen изтегля 700 000 коли в сервизите си

Германският производител Volkswagen ще изтегли в сервизите си около 700 000 автомобила от моделите Tiguan и Touran с панорамен покрив. Проблемът е в осветлението, което може да доведе по запалване на колата, съобщава изданието Kfz-Betrieb.

Volkswagen изтегля 700 000 коли в сервизите си

Сервизната акция е стартирала на 20 август, понеделник, като засяга само тези два модела, при това във версиите на оборудване с панорамен покрив. Оказва се, че той пропуска влага, която може да доведе до късо съединение и съответно до пожар в автомобила.

Такива случаи все още не са отчетени, но във Volkswagen искат да се застраховат и изтеглят колите в сервизите си за ремонт. Той ще е за сметка на компанията-производител. На кои пазари са продавани проблемните Tiguan и Touran не се съобщава, но вече е известно, че 52 000 автомобила се намират в Германия.

Снимка: Volkswagen
 

0 от 500
  • #1
    31 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това не е вярно! Не и за ФВ! Виж Тесла като нищо могат да сложат различни врати на една бройка автомбил, н при ФВ - НЕ!700к автомобила?! ОбАркАли сте се нещо! За Тойота да е била статията,дето сте превели?! Същета работа с измамния софт - няма такова нещо! Стига вече с тези фейкнюзове!!!