IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как жените приемат мъжете според техните автомобили

Изборът на модел издава характера на неговия собственик

Как жените приемат мъжете според техните автомобили

Любопитно изследване направиха британски психолози, чиято цел беше да разберат какви първи впечатление у жените предизвикват представителите на силния пол. Дамите е трябвало да оценяват мъжете според техните автомобили, а резултатите от проучването са доста любопитни.

Как жените приемат мъжете според техните автомобили

Мъжете с огромни джипове от рода на Toyota Land Cruiser 200 се оценяват като хора с комплекси. Според дамите, колкото по-голям е автомобилът, толкова по-малко е неговото мъжко достойнство. Повече от тях са категорични, че се страхуват от собственици на такива машини, тъй като тяхното его е на първо място.

Жените смятат, че уверените и сигурни в себе си представители на срещуположния пол трябва да карат бързи, ярки и мощни купета. Мъжете, избрали такъв тип автомобил, са богати, очарователни, добри в леглото и успешни в бизнеса. Те имат само един проблем – не са романтици, за разлика от притежателите на кабриолети.

Как жените приемат мъжете според техните автомобили

Именно собствениците на открити автомобили имат най-голям шанс при дамите, особено при по-младите. В техните очи те са мечтатели, лесно влюбчиви, но и малко лекомислени. Пълната противоположност са водачите на пикапи – практични, семейни, моногамни и трудолюбиви. Общо-взето – това са мъжете, с които си струва да свиеш семейно гнездо.

Дамите са силно разделени в отношението си към собствениците на компактни модели. Според някои от тях, тези коли са за неудачници или мамини синчета, които не са постигнали нищо в живота. Друга част от слабия пол обаче е на мнение, че мъжете, които избират такива коли, могат да пестят и не се интересуват от мнението на околните.

Що се касае до автомобилистите, които залагат на големи седани, те са определяни като „самовлюбени, егоистични и властни”. Но въпреки това са интересни за дамите, тъй като притежанието на подобен модел показва и сериозни финансови възможности.

А собствениците на коли от среден клас – като Ford Focus и VW Golf, определено не са интересни за срещуположния пол. Жените нямат нищо против тях, но не ги приемат и като нещо особено.

Снимки: Mediamag

0 от 500
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Няма значение ( преди 5 години )
    ...тази статия подозрително напомня на един виц...Боже, какъв мъж! Искам да имам кола от него
  • #20
    8 rate up comment 1 rate down comment
    А властните жени ... ( преди 5 години )
    са влюбени в собствениците на рено! Те веднага усещат родения подчехълник, роден да готви, чисти, пере и сменя пелените без възражение, като "почивка" след работа.
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Подценявате ги ( преди 5 години )
    Тя те е разбрала какъв си,колкото и да не си парадирал с парите си и си се крил,Божа дарба,намирисват парите!
  • #18
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Баси, теа с Гоуфо са обречени, така ли? Матва в най-продаваната кола в Европа, ми че то мъже не останаха. Пфуу, добре че карам седам, може и да съм самовлюбен, *** поне фърлят по некой поглед влажен, маани :)
  • #17
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Който кара фолксваген голф е като сива мишка,даже не го забелязват,че е кола.
  • #16
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Реално тази статия перфектно описва типа жени със които в изобщо не бих си и помислил за сериозна връзка. Това на практика са вид лизингови *** които преценяват платежоспособността на клиентите спрямо абтомобила и жилището.Именно обраното на това е най добрия ТЕСТ на намиране на качествена жена! Никога не демонстрирайте финансови възможности преди жената да признае че ви харесва.(Освен ако не търсите нещо за една вечер)Иначе никога няма да знаете със какво точно си имате работа.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Финансово чаровните господа са с предимство да бъдат използвани най-цинично за финансова облага от разни жени,които излизат и с момчета, които харесват, тоест един любовник,за да им дава пари, и второ гадже,което харесват. С първия са търговски отношения по същество, въпреки че жените лицемерничат.
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Накратко - финансово чаровните господа са с предимство. Нищо ново под слънцето.
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Още като го видят с Мерцедес, БМВ или Ауди и са им потекли чорбите. Истината е че жените са меркантилни, колата на мъжа за тях е атестат за социален статус, колкото по-висок е той, толкова по желан е той от жените. Възраста и красотата са без значение, виж дебелия портфейл го прави млад и красив в очите на жените." Кои чорби бе братче,ти в каква среда се движиш, що за възпитание и култура. Вярваш ли си ,че жените не харесват хубави момчета? Чак си убеден,че колата те прави красавец?!
  • #12
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тези с Тойота Корола/по-новичка/ са постоянно заглеждани от жените,а и от мъжете,които харесват хубави коли. Друг е въпросът ,че не им обръщам внимание и на двете категории,само ми прави впечатление от време на време.