IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Точно от толкава време се нуждае крадец, за да отмъкне Mercedes-Benz C-Class

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Всички помним известния американски екшън „Ди изчезнеш за 60 секунди”. За времето си случващото се в него – кражба на скъпа кола за минута изглеждаше като фантастика, но в наши дни съвсем не е така.

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Поне това показва инцидент във Великобритания, заснет от охранителни камери. На тях се вижда как крадци отмъкват Mercedes-Benz C-Class точно за 20 секунди. При това колата е оборудвана с най-съвременните системи за защита, които престъпниците лесно преодоляват.



Крадците имат нужда от 10 секунди, за да прихванат със специално устройство сигнала от ключа на автомобила, и от още толкова за да си настроят седалките и да изчезнат с колата. Собственикът на машината разказва, че бандитите са успели да изключат и GPS-тракера, който следи местоположението на колата. А това означава, че автомобилът много трудно ще бъде открит от полицията.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Kurtev,може да е застраховано, но разправиите, загубата на време и пари са ти 100% сигурни. А и се предполага, че в колата си имаш разни неща, които също струват пари, а тях няма кой да ти ги плати, нали. Само очилата ми Рей Бан 2 чифта за слънчево време и за нощно каране ми струват малко под 400 евро. разни електронни джаджи, щипки и др. неща и те не са малко пари. Хладилният ми куфат е 120 евро и т.н. Не е никак безболезнено и евтино да ти чопнат колата дори и на запад.
  • #5
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    мерцедес, а? страшната работа, няма що.Пълна пародия
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    В белите държави всичко е застраховано !!
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Ясно е, че стасение няма, нарочат ли те, рано или късно ще ти вдигнат возилото.Странно е, че такава скъпа кола се краде толкова лесно. Явно електронните системи само улесняват апапите.Илиза, че Лада-та се краде по-трудно. Там трябва да отвориш колата, но контактно, Лада-та за безконтактно не е чувала :) Друг въпрос е, че никой не заключва Лада и не е много сигурно дали ще запали :)
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    На едно изложение най-трудната за отваряне кола се предаде за 103 секунди с всички аларми ключалки и тн активирани.Може би тва да си откача човек акумулатора и да си го носи в сак заедно с гаечен ключ ръкавици и мокри кърпички ще помогне до известна степен.Или да си монтира допълнителна блокировка на запалването с контактна карта.Най-добре и двете едновременно.Тогава ще я гепят с репатрак.
  • #1
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Така е като си поръчват безключов достъп