IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW разкри най-мощното M5

Модификацията Competition ще вдига 100 км/ч от място за 3,3 секунди

BMW разкри най-мощното M5

Появата на нова версия на BMW M5, която ще носи името Competition, не е тайна – за нея се говори още от есента на миналата година. Сега обаче компанията най-после официално потвърди излизането на такъв автомобил, като разкри неговите характеристики.

BMW разкри най-мощното M5

Както и се очакваше, мощността на 4,4-литровия V8 турбомотор е увеличена от 600 на 625 к.с., като максималният въртящ момент от 750 Нм си остава същият. Форсираният двигател позволява на спортния седан да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,3 секунди, а до 200 км/ч за 10,8 секунди.

За сравнение, стандартното BMW M5 прави същото упражнение съответно за 3,4 и 11,1 секунди. И при двата варианта на автомобила максималната скорост не е променяна. С предлагания като опция M Driver's package седанът развива 305 км/ч.

BMW разкри най-мощното M5

Освен това версия Competition получава 20-цолови джанти със раздвоени във формата буквата Y спици. Сред отличителни черти на машината е черното антикрило на багажника. Очаква се също новата модификация да получи по-мощна изпускателна система и променено окачване, както и по-богато оборудване, в което ще влезе предлагана като опция аудиосистема Bowers & Wilkins.

Снимки: BMW

Тагове: bmw m5 m5 competition
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 5 rate down comment
    хаха ( преди 5 години )
    ..знайко..този въпрос не го задавай на нас,а на 5-лицевия Фактологически Дошевно болен Пеноподобния Астро-Лексус..там адресирай питанията..А също ние искаме да попитам точно този сикопат кога ще направи собствен мотор ще го изтества и пусне като заместител на който и да е ВАГ мотор...Моля пак заповядай.
  • #5
    10 rate up comment 13 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Не мога да разбера защо в статия за БМВ М5 се говори за Хонда? Да, БМВ-то няма хондовски аналог, но пък да попитм, вие, кога ще направите нещо, което да се доближи до "Хонда", ако не можете, не хейтвайте.
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Как Хонда кога, има едно копче на плейстейшъна, тогава знаеш ли кво става ? ххаахах
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    хаха ( преди 5 години )
    евала за коменара :) кратко и точно.Хахаха... Чакай ,че се замислих...ако го купя това,..па ше сънувам кошмар..щом Дошо наказва Ламборджини с Цивик..земе някой да ме мине на Нордшлайфето..егаси драмата ще е ;).
  • #2
    21 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    на хонда е силата им е в мечтите
  • #1
    17 rate up comment 10 rate down comment
    хаха ( преди 5 години )
    А Хонда кога ? с мотор 700 нм? :)