IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Продажбите на седана стартират през лятото

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Премиум-марката Toyota пубикува първи официални снимки и видео на новото поколение на седана си ES. Световната премиера на модела ще се състои на автосалона в Пекин, който отваря врати на 25 април.

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Засега липсва каквато и да е официална информация за автомобила. Както се очакваше, той е получи стилния и съвремен дизайн на интериора, взаимстван от флагмана на японския производител LS.

Известно е, че автомобилът е построен на новата платформа TNGA, която е използваа при всички нови модели на гиганта Toyota, включително C-HR, Prius, Camry, Avalon и Corolla. Това означава, че Lexus ES е по-голям на размери и вътрешно пространство от предшественика си.

Не се очаква да има сериозни промени в гамата двигатели на модела. Той ще се предлага с модернизиран 3,5-литров V6, чиято мощност ще бъде увеличена до 300 к.с. Той ще работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Ще има и хибридна модификация.



Продажбите на новия Lexus ES ще стартират през лятото на 2018 г. На световните пазари японският седан ще се конкурира с Volvo S90, BMW 5-Series, Lincoln Continental, Jaguar XF, Audi A6 и Mercedes-Benz E Class.

Снимка и видео: Lexus

Тагове: lexus es
0 от 500
  • #5
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 6 години )
    По какво си отличник бе Wane? Я кажи да те препитаме набързо. :Ddoc е писал "кола за отличници", не "кола за всички отличници". Със сигурност не си отличник по логика.
  • #4
    26 rate up comment 17 rate down comment
    жик-так ( преди 6 години )
    Lexus - стил, качество и престиж!
  • #3
    16 rate up comment 19 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Ми аз съм отличник, ама не ме кефи. Какво правим тогава? :DДаже "не ме кефи" е меко казано... абсолютна гротеска са откъм дизайн, все едно са го оставили на слънце и му се е разтопила половината предница. При това положение другите им качества просто остават на заден план.
  • #2
    25 rate up comment 14 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Съвършенство!Кола за отличници,а не за същества завършили ПУЦ или вечерна гимназия в Долно Нанагорнище с 20 годишни токсични гробници!
  • #1
    14 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    и кое точно му е новото ?същия комарник фарове и ръбове ?дрън дрън ярина за болния фен дошо !