IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

29 компании пропускат шоуто, 8 ще участват

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

Рекордните 29 автомобилни марки са обявили, че няма да участват в предстоящия салон в Москва, който отваря врати на 29 август. Списъкът на участниците засега е скромен – 8 компании, сред които е и АвтоВАЗ.

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

Основната причина за отказите е твърдението, че за марките участието в салона е неефективна рекламна инвестиция, гласи информацията на вестник „Известия”.

Отказът си за участие на салона вече потвърдиха руските представителства на Audi, BMW, Mini, Mazda, Volvo, Toyota, Lexus, Mercedes, Smart, Land Rover, Jaguar, Skoda, Nissan, Datsun, Infiniti, Cadillac, Chevrolet, Subaru, Suzuki, Chery, Peugeot, Citroen, Porsche, Honda, Geely, Changan, SsangYong, Hawtai и Haima.

В списъка с участниците освен АвтоВАЗ влизат още: Hyundai, Ravon, Kia, УАЗ, Renault, Lifan, Haval и Volkswagen.

Заради липсата на участници, премиерите също ще са малко и неособено важни за европейския пазар. Lada ще покаже прототип на третото поколение на всъдехода Niva, серийният седан Vesta Cross и фейслифт на Granta, а другите компании ще представят модели, които вече са участвали на салоните, предхождащи този в Москва.

През 2016 година участниците на салона в руската столица бяха 11, а организаторите сега чакат решението на още няколко компании, сред които са Ford и FCA и още поне пет китайски марки, които присъстват на местния пазар.

Автомобилният салон в Москва дебютира през 1993 година, провежда се на две години, а от 2005 година се организира на четна година.

0 от 500
  • #16
    11 rate up comment 12 rate down comment
    Азъ ( преди 6 години )
    Държавата Русия е свободна. Може да решава сама съдбата си, има армия, има оръжия и е в състояние сама да гарантира сигурността си. А при нас САЩ ни изискват 5 българина работили в колцентър, които не са стъпвали никога в САЩ, но според САЩ са извършили престъпление там и ние сега ще им ги предоставим, че да ги тикнат за по 20 години зад решетките. Или пък идват 3ма сенатори и пред тях мин. председателя обявява спирането на изгоден за България проект, без да пита парламент без нищо.
  • #15
    12 rate up comment 8 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Азъ,като чета подобни разсъждения още веднъж се уверявам колко отровната червена пропаганда е промила мозъците на много българи!От какво е свободна клетата Русия?От олигархичната партокрация,заобиколила малкият вожд,която получава тлъстите комисионни?Може ли най-богатата на природни ресурси страна да е 50 страни след България по просперитет-/виж класацията на авторитетната Legatum/От какво е свободна?От милитаристичното-шовинистично лоби ,което коли и беси винаги в тази страна !
  • #14
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Азъ ( преди 6 години )
    До първия, Русия може да е всякаква, ама има толкова ядрени оръжия, че могат да унищожат земята десет пъти, демек Русия е независима държава и може сама да решава съдбата си. А ние дори нямаме армия. След 20-30 години ще сме 5 милиона половината от които роми, а Турция ще е 120 милиона, нали се сещаш какво ни чака!? Така че първо се погледни в огледалото преди да говорим глупости за великата руска нация, която може да е бедна, но винаги ще е свободна, а ние хем сме бедни, хем сме роби.
  • #13
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Жалка държава, като чета за тях вече ме напушва на смях
  • #12
    13 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    То джендърчето не само с главата не е добре, а и с трибуквието дето редовно го порят неговите евроатлантически приятелчета от г.е.й дружинката им. Болни и нещастни същества без грам мозък. Путин и руснаците са им виновни за всичко. Най-вече за това, че са 0лиг0френи и пълни нещастници. Кажи му *** и не го обиждай повече! Тези същества затриха държавата ни и се готвят да затрият и света както е тръгнало. Пълни де.би.ли и материалисти. На времето имахме Лади,но бяхме щастливи джендъре...
  • #11
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да наричаш друго живо същество *** не говори добре за състоянието на главата ти. Иначе си готов за професор по икономика, мноо ги разбираш нещата.
  • #10
    17 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много добре, руската *** не заслужава да има друго освен Лада на автосалона. Тая *** дето си избра единодушно диктатора *** Путин нищо добро не я очаква. Има цялата менделеева таблица като ресурси и това й е. Може ли толкова голяма държава да е чак на 7-та икономика в света, ми тя нищо не произвежда значи.
  • #9
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Все джендъри сме ( преди 6 години )
    Но милярда евро дето го пращаме годишно , само юнаци го харчат нали.Май джендарските пари не са третополови.
  • #8
    22 rate up comment 7 rate down comment
    Давайте русофили ( преди 6 години )
    Само с триста процента били по богати великите руснаци от нас , малките българи.Но това , че 40 процента от богатирите са изпитвали трудности да си набавят достатъчно храна( руско изследване) няма значение.Те били на диета , така обясни разминаването Путин светеца.
  • #7
    16 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Джендъре,не гледай БВП! Той е ориентир само и служи за заблуда на офчите главички. Важна е покупателната способност или иначе казано какво можеш да си купиш с определена сума. За база се вземат стоките и услугите от първа необходимост и като си ги набавиш какво ти остава.В БГ хората парното,тока и газа не могат да си платят,а в Русия са на символични цени,а на много места дори са безплатни.