IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi RS5 получи V6 с 450 коня

Ускорението от 0 до 100 км/ч при лифтбека ще отнема под 4 секунди

Новото Audi RS5 получи V6 с 450 коня

Компанията Audi показа на автосалона в Ню Йорк новото поколение на лифтбека RS5. Продажбите на автомобила в Европа ще стартира до края на годината, като основни конкуренти на модела се сочат BMW M3 и M4, както и Mercedes-AMG C63.

Новото Audi RS5 получи V6 с 450 коня

Спортният модел е оборудван с 2,9-литров бензинов мотор V6, развиващ мощност от 450 к.с. Двигателят работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия Tiptronic. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема под 4 секунди, а максималната скорост е 249 км/ч.

Автомобилът е малко по-агресивен на външен вид от едноименно купе, показано през миналата година. Той е получил по-големи въздухозаборници, масивни калници, светодиодна оптика, външни огледала от карбон, спойлер, 19-цолови джанти и спортна изпускателна система.

Теглото на Audi RS5 е 1840 кг., като машината е оборудвана със система за задвижване на четирите колела, модернизирани амортисьори и спортно адаптивно окачване. Обемът на багажника е 480 литра (1300 литра при свалени задни седалки).

В базовото оборудване на модела влизат тризонов климатик, електрическо управление на вратата на багажника, спортни седалки и мултимедиен комплекс със 7-инчов дисплей. Салонът на RS5 е направен от кожа.

Снимки: Audi

Още снимки на модела - в галерията горе.

Тагове: audi rs5
0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До Горния ( преди 6 години )
    Интересно ти имаш кристална топка, хвърляш боб или си мижав комплексар..Ошази боже от такива индивиди.За двигатели па хич няма да говорим щото ще срамуваш яко.АААА то разбирането на нов модел е някаква нова специфиччна мисловна дейност,разбрахме..само Дошко и компания им се отдава..хаххаАбе пальооо... слагай NFS-a и бегай да тренираш,..като събереш лайкове си купи една дачийка да покараш, повече не ти трябва с тоз капацитет.
  • #17
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    лапсус с гт и гкhttp://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/29243-bmw-spira-ot-proizvodstvo-3-series-gt/Поредният уникален анализ, абе пичове вземете четете малко по-дълбоко по форумите: I) 5GT става 6GT, като ще има 6GT, 6 гран купе, 6 купе и кабриоII) в момента се развива 2GТ и 2 гран купе, коИто ще са допълнение на купето и кабриотоIII) никой няма да спира добре продаващ се авотомобил като 3GT (алтернатива на ауди а4 олроуд и бъдещата Це ол терейн), ПРОСТО номенклатурата GT от нечетна става четна и вече ще е 4GT!!!
  • #16
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До аФтокомедиата! ( преди 6 години )
    Ей ви я новината, "актуална" в тубата отпреди има-няма 3 месеца!Ако ви е срам - може да триете...https://***.youtube.com/watch?v=snL3a0NHOuA
  • #15
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    Айде първо талианците да са научат да правят джулата в мощната версия с AWD и автомат - ама едновременно, па тогава да тръбим наляво и надясно!Че хем е талианска хем па струва колко немските премиуми ...срамота!
  • #14
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Голяма борба ще падне в прахоляка между прехвалените немски премиуми кой да има най-добра видимост към задната част на Алфа Ромео Джулия!Чудят се милите вече втора година как да направят нещо в този клас което поне да я доближи за гледане без бинокъл.
  • #13
    4 rate up comment 5 rate down comment
    До долния ( преди 6 години )
    Всъщност си неграмотен кибик сейрджия,дето не отлепва нито от ДВГ, нито от нов модел, а още по-малко от V макс за такива коли!Комедиант отвсякъде.
  • #12
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Гроздето ( преди 6 години )
    ..нито аз ще го купя нито вие двамата..а след като вие няма да купувате за какво плямпате празнотии..дааам празна кратуна празнотии дума.Аз съм кибик сеирджия, а ти какъв си и тия отдолу.Ако нещо не те интересува какво дириш тук ?Онзи пък му бавен айде той да напише какво шофира ;)..хейтърчета.
  • #11
    7 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ааама той *** не само ще си го купи, ами и още акции ще закупи. Той е един от главните акционери във Фолк с Ваген. хахахаха
  • #10
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Хаха ( преди 6 години )
    "...как е хейтърчета, киселко ли е :) даммм .."Изкаване на типичния сеирджия-кибик, който седи отстрани и потрива ръчички, все едно че утре ще отиде и ще си купи подобен автомобил!
  • #9
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Който си ги харесва, нека си ги харесва, но нищо ново не се вижда !