IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Новото поколение на седана Altima ще дебютира на салона в Ню Йорк

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Само след няколко дни в Ню Йорк стартира голяма автомобилно изложение, на което японската компания Nissan ще представи новото поколение на седана си Altima. Моделът, известен също като Teana, трябва да се превърне в основен конкурент на Honda Accord и Toyota Camry.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Изданието Carscoops разкри свое виждане (на снимката горе) за това как ще изглежда автомобилът. Изображението е направено на базата на скицата (на снимката отдолу), показана от Nissan, като са използвани и елементи от концептуалния модел Nissan Vmotion 2.0 (на най-долната снимка), който дебютира пред публика по време на автосалона в Детройт през ануари 2017 г.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Ако се съди по официалната скица, новата Altima ще получи V-образна решетка на радиатора и повече релефни линии. Очакванията са седанът да бъде оборудван голям брой модерни технологии, включително системата Nissan ProPilot. Моделът ще получи напълно нов мултимедиен комплекс и цифров приборен панел.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Що се касае до задвижването, Altima ще разчита на модернизирани двигатгели с обем 2,5 и 3,5 литра, както и напълно нов 4-цилиндров мотор. Седанът ще получи и автоматична скоростна кутия, а системата AWD ще се предлага като опция.

Сегашната генерация на Nissan Altima (Teana) е на пазара от 2012 г., като продължава да е един от най-добре продавани модели на японската компания в САЩ.

Снимки: Carscoops, Nissan


 

Тагове: nissan altima nissan teana
0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 1 rate down comment
    :) ( преди 6 години )
    Акорд доста успешно се противопоставя на Camry на американския пазар в клас седан. Виждайки какви коли се купуват и карат зад океана ме кара още повече да се дразня на германците и таралясниците които налагат в европа. А пък цените там ......
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Мъка мъка ( преди 6 години )
    Мале колко мъка има в БГ. На кой сайт го няма, на сайта на АПК където работиш няма да го намериш. Ужас толкова невежество да има по селата.
  • #3
    13 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Акорд си го има. Даже новият Акорд е страхотна кола с много нови технологии за този модел (а и клас), но за съжаление няма да го видим в Европа. То и предишното поколение на модела май не се вкарваше много в Европа (в България хич).
  • #2
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Lllllllll ( преди 6 години )
    Акорд винаги е имало и има съвсем нови модели.Аман от неосведомени ***.
  • #1
    5 rate up comment 16 rate down comment
    Цар Навуходносор ( преди 6 години )
    К..0н.глокен_т на Accord е Avensis , не Camry.