IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа нова топ-версия на Kadjar

Модификацията Armor-Lux стига до 36 900 евро

Renault показа нова топ-версия на Kadjar

Френският производител Renault ще предложи на клиентите си нова топ-версия на кросоувъра си Kadjar. Тя се казва Armor-Lux и на първо време е предназначена само за вътрешния пазар.

Renault пусна нов топ-версия на Kadjar

На външен вид автомобилът може да бъде различен по тъмни-сивите корпуси на огледаата и допълнителните защитни елементи на броните. Каросерията може да бъде в син, сив или бял цвят, който е кобиниран с 19-цолови джанти и светодиодна оптика.

Седалките на Kadjar Armor-Lux са със светло сива кожа, а на волана е сложена Nappa. Върху праговете има табели с името на новата версия. Срещу доплащане на 700 евро клиентът може да си поръча и панорамен покрив.

Renault пусна нов топ-версия на Kadjar

В базовото оборудване на автообила са включени система за следене на слепите зони и предупреждение за напускане на лентата, климатик, предни и странини въздушни възглавници, подгряване на предните седалки, мултимедиен комплекс, камера за заден ход и аудиосистема Bose.

Renault пусна нов топ-версия на Kadjar

Във Франция Renault Kadjar Armor-Lux се предлата с бензинови турбомотори с 4 цилиндъра 1.2 TCe (130 к.с.) и 1.6 TCe (165 с.с.), а също и с турбодизел 1.6 dCi (130 к.с.). Всички двигатели се съчетават с 6-степенна механична скоростна кутия, а за 1,2-литровия се предвижда и роботизирана трансмисия. Бензиновите версии са само с предно предаване, докато за дизела има вариант с 4WD.

Renault пусна нов топ-версия на Kadjar

Цените на новата топ-версия на Kadjar варират между 31 400 евро и 36 900 евро

Снимки: Renault

Тагове: renault kadjar armor-lux
0 от 500
  • #4
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Якимов ( преди 6 години )
    Карам вече година и половина Каджар 1.5 дизел и съм доста доволен от колата. Хиперикономична, пъргава, просторна, с много екстри и с 5 години гаранция. И всичко това за 39 000 лв., като получих и безплаттно каско за първата година.
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Еколога ( преди 6 години )
    Цените във Франция нямат нищо общо с България, а и със съседните им държави, просто имат много високи данъци и такси.Например най евтиния дизелов Фв Тигуан е 30170 евро базова цена.
  • #2
    8 rate up comment 13 rate down comment
    . ( преди 6 години )
    Направо трябва да си ЛУД! Над 70 бона за некви си 1.4-1.6 моторчета с по 140 к.с.!!! И то от рено ...
  • #1
    6 rate up comment 15 rate down comment
    Хе хе хе ( преди 6 години )
    близо 80к лв за тоа пичкосан кожодер!!? трее си много факт-осан!