IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Илон Мъск показа и електрически автобус (ВИДЕО)

Машината ще се движи в тунелите, които милиардерът копае под градове в САЩ

Илон Мъск показа и електрически автобус (ВИДЕО)

 Основателят на компаниите Tesla Motors и Space X – Илон Мъск, публикува в Twitter видео с концептуален електробус. Той предвиден за движение в тунелите, които друга компания на милиардера.

Илон Мъск показа и електрически автобус (ВИДЕО)

„Предполагам, че това превозно средство може да бъде наречено „подземен електрически автобус”. То може да се движи със скорост 150 мили (241 км/ч), като автоматично ще се предстроява между тунели и асансьори”, отговори Мъск на запитвания в социалната мрежа.


Бизнесменът уточни, че основният приоритет в проекта на неговата The Boring Company ще бъдат пешеходците и велосипедистите, а на автомобилите. Мъск вече получи разрешение от властите за започване на копаене на тунел под Вашингтон.

Видео: Twitter

 

 

Тагове: boring company
0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Fermera ( преди 6 години )
    Масовото производство на електромобиле ще доведе до падане на цените на тези с ДВГ.Цената на Тесла 3 е колкото на Фолксваген Артеон.С появата на Деми в САЩ и заявките на големите вериги цените паднаха.Производство на ел.енергия Има,ама няма къде да се съхранява.Батерийте ще се зареждат във време на ниска консумация.Потенциала на река Дунав е около 800МВт и още не е усвоен нито един.АЕЦ не ни е нужен.
  • #7
    4 rate up comment 10 rate down comment
    JEEP ( преди 6 години )
    До Фермера - ами откъде ще се вземе тоя ток за тия електрически камиони, автобуси, автомобили - дето ще станат стотици милиони, след като Мъск промени света, както казвате - нали от такива като АЕЦ Белене, него няма да го построят, ама ще построят други, още по-отровни, тогава от друго ще мрем..
  • #6
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Фермера ( преди 6 години )
    Тесла може да е на загуба,ама финансова.Германия губи 6000 човека годишно,Европа над 20 000 души от карцерогения дизел.А тук има хора който се присмиват на човека който променя света към по добро.Загубите от грабежа АЕЦ БЕЛЕНЕ,ЕЛЕКТРОНО ПРАВИТЕЛСТВО и КГБ са 8 милиарда и няма нищо насреща.Завода на Мъка ще заработи и парите на инвеститорите ще се върнат ама парите от ВАШИТЕ ДАНЪЦИ НИКОГА.
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 6 години )
    мечтател...
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само направи разлика между "започнаха да ги тестват" и "стигнаха до потребителите" а чак тогава следва "станаха масови".За да печелят, трябва да стигнат последната стъпка а те са още на първата.Правил глоксове.. дрън та пляс,един експериментален модел му направили клип и "хоп готово,почнахме да печелим".Стига се облъчвахте с информация,много лесно ви манипулират.На клипа от компанията всичко е розово,виж обаче реакциите на хората които имат тесла и тези които още си чакат модел 3.Мнооого недоволн
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Енрон Мъск ( преди 6 години )
    Хаха наближава дата за обявяване на загубите за първото тримесечие на 2018 и Елън решил да покаже рисунна на автобус с надеждата да подържа инвеститорите в добро настроение, тези трикове минават един, два, три, пет пъти, ама няма да минават до безкрай....
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    на мен ми е интересно кога това момче ще го приберат но амрика има нужда от нови герои и визионери голяма стъпка на мъск.....малка крачка за човечеството
  • #1
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тесла определено са номер 1, най-добрата графика за видеоклипове от целия бранш.Всяка седмица ново клипче,евала.Другия месец ще обещае тунели под луната и ще пусне електрически автобус до Шекер махала,с риск да му откраднат батериите..а хората си чакат модел 3..ако почакат още малко,без дори да са си получили колите,ще видят поне на клип как ще изглежда новия модел 3.