IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

13 коли, изминали над 1 милион километра

Основната заслуга за това е на собствениците им, които се грижат за тях като за децата си

Повечето шофьори предпочитат да се отърват от своите автомобили, след като километражът покаже 100 000 - 150 000. А пък ако колата измине 300 000 км и повече, вече я броят за напълно негодна. Състоянието на автомобила обаче много зависи от собственика му, поради което има и такива, изминали 1 млн., че и повече километри. Ето няколко такива примера.


От Москвич до Volvo - колите с над 1 милион км пробег (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 6 rate down comment
    do: DeadFox ( преди 6 години )
    Приказваш глупости!Една кола излязла от зафода с фабрични проблеми и инженерни недомислия, колкото и както искаш си е поддържай е все тая. Ако не ми вярваш повярвай на немците от Ауто Билд и продължителният им тест. Някой хвърлят турбота, глави, двигатели, скоростни кутии и какво ли още не още на първите 100 000 км. И там ли колите не са били поддържани добре?Ако искаш гледай филма има го в нета:Top Gear - да убиеш тойота!Има коли, които са си здрави и дори ***-от трудно би ги унищожил!
  • #12
    23 rate up comment 2 rate down comment
    DeadFox ( преди 6 години )
    Много добре е казано в началото, това не зависи толкова от марката, колкото от собственика. Карам вече десет годишно BMW E70 3,0d (X5) и съм му навъртял 405 000 км. и сигурно още толкова ще може. Въпроса е да си поддържаш колата на време и с качествени консумативи и части.
  • #11
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГи,пий ги тея хапове бе момче!Виж ся кво направи и колко +сове си нацъка и колко -си нацъка на твоя въображаем Дошо!Ходи спешно на лекар! Медицината може и да не е съвсем безсилна за твоя паталогичен случай! Има някакъв минимален шанс да се оправиш. Пробвай, колкото и да е безнадеждно!
  • #10
    40 rate up comment 10 rate down comment
    Волвофен ( преди 6 години )
    До Дошо, дето пита за Волвата.Волво са на върха мой човек.С най-големият пробег регистриран и в Гинес.Там дето твоята хонда може да стигне само на репатрак!
  • #9
    42 rate up comment 5 rate down comment
    ( преди 6 години )
  • #8
    21 rate up comment 37 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За Honda Accord от 1990 г. 1 600 000 км пише:Автомобилът е все още с оригиналната си трансмисия и двигател!Ето това е здрава кола милионник! Всичко по нея си е оригинално дори и след 1 600 000 км.Експериментът с БМВ-то пък си е чисто рекламен трик и дори са го написали. Няма на света БМВ милионик. Просто няма. Доказано слаби и проблемни коли са, за да изминат такова разстояние без сериозни проблеми. В случая Мобил и БМВ са си направили доста пошла реклама и нищо повече.
  • #7
    15 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Досега собственикът му Михаел Никъл е похарчил около 58 500 евро за ремонт на мерцедесаЗначи е похарчил близо 2 пъти повече пари отколкото го е купил през 1992 г. Това какво е? Всеки автомобил, ако му наливаш доволно пари в ремонти ще изкара достатъчно дълго да те надживее теб и цялата ти рода. Въпросът е кои коли без да пипаш мотор и трансмисия ще издържат 1 млн. км. Оня пък с Москвича пък му бил сменил двигателя. Еми то оригиналният без основен ремонт не издържа повече от 80-100 000км.
  • #6
    6 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    прословутите волва що ли ги няма
  • #5
    51 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тези ги очаквайте на Горубляне и Драгичево: "нов внос,реални километри(140 хиляди),карана само от дядо 34-ти набор до църквата и обратно), всички екстри,качваш се и караш,ТОП ТОП ТОП".
  • #4
    36 rate up comment 16 rate down comment
    Факт. ( преди 6 години )
    Volvo са номер едно в това отношение.Не го пази-ще те надживее!Волво за цял живот!Volvo for life!