IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Auris идва с два хибридни мотора

Хечбекът на Toyota e малко по-голям от предшественика си

Новият Auris идва с два хибридни мотора

Компанията Toyota представи новото поколение на хечбека си Auris по време на автосалона в Женева. Моделът вече ще се предлага с два хибридни силови агрегата.

Новият Auris идва с два хибридни мотора

Японците не разкриват технически детайли за моторите. Знае се само, че една от системите ще използва 1,8-литров бензинов двигател със 122 к.с., а втората – 2,0-литров също бензинов мотор. И двата мотора са атмосфрени, като по-мощната хибридна версия развива 180 к.с.

Новият Auris ще се предлага и безинов турбомотор с обем 1,2 литра, чиято мощност е 116 к.с. Хечбекът е изграден на новата платформа TNGA, която е в основата на последните поколения на Prius и Camry, а също така и на компактния кросоувър C-HR.

Новият Auris идва с два хибридни мотора

Габаритите на модела са пораснали при смяната на генерациите. Дължината му е 4370 мм, широчината – 1790 мм, височината – 1435 мм, а разстоянието между двете оси – 2640 мм. Така хечбекът е с 40 мм по-дълъг, с 30 мм по-широк и с 25 мм по-нисък от своя предшественик.

Снимки: Toyota
 

Тагове: toyota auris
0 от 500
  • #6
    53 rate up comment 37 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нека поведем кампания - "Не на пияните дизайнери на автомобили"..Тия в Тойота прекаляват със сакето.Честно си признавам,не виждам кой нормален хетеро Мъж, глава на семейството,би си взел такава *** кола.За жените,ок,там няма проблем да е "различно и разчупено" ама това ми идва прекалено джендърско за да го вземе.Има къде къде по-нормални коли,тия "крещящите" и "различните" са за определена ориентация,за жалост явно тея стават все повече и повече...
  • #5
    52 rate up comment 42 rate down comment
    Реалист ( преди 6 години )
    С всеки нов модел тия жълтури вдигат летвата на уродливостта! Това нещо е отвратително !
  • #4
    12 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Задницата е малко претруфена и изглежда като да яде от практичността на багажника.Отпред обаче е супер. Чакаме да видим комбито.
  • #3
    24 rate up comment 40 rate down comment
    Ауто ( преди 6 години )
    Наистина изглежда много добре! Но прилича на Гоуф! Гоуф от 2100-та година!
  • #2
    31 rate up comment 42 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Изглежда наистина добре.
  • #1
    19 rate up comment 2 rate down comment
    GTE ( преди 6 години )
    Наскоро имаше новина, че Аурис отива в историята и модела ще се предлага отново като Корола, както беше до 2006, преди да се появи Аурис.Сега обаче се говори за нов Аурис !?