IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

Чехите си направиха майтап с Мъск и неговия проект

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

Компанията Skoda избра доста забавен начин, за да реагира на изпращането на електромобила Tesla Roadster към Марс. Чехите публикуваха видео, в което техният лифтбек Superb с космонавт в него пътува и стига до селце във Франция, носещо името на планетата от Слънчевата система.

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

В клипа има няколко закачки с колата на Tesla и нейното изпращане в космоса. На екрана на мултимедийната система на електромобила беше изписано Don’t Panic (без паника), а на дисплея на Skoda Superb, който пътува към Марс, пише Don’t Panic Elon! (без паника, Илон – явна препратка към шефа на компания Илон Мъск).



Самият пилот на чешкия автомобил на свой ред е облечен със скафандър, идентичен с този на манекена Starman, които екипа на Мъск е поставил в колата, пътуваща за Марс на борда на ракета Falcon Heavy.

Снимка и видео: Skoda
 

Тагове: tesla skoda
0 от 500
  • #5
    23 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Типично за смешниците от ВАГ да си правят реклама на гърба на други. Естествено ползват марка, която не се продава в САЩ, защото ще ядат дебелия...
  • #4
    27 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фалирала автомобилна компания купена от най-големите мошеници в бранша и обезличена да се подиграва с когото и да е е смешно. А най-смешното е, че се подиграват на една от най-модерните и иновативни компании пионери в една област в която ТеДеИ-тата няма да се доближат скоро.
  • #3
    23 rate up comment 6 rate down comment
    bg ( преди 6 години )
    ами готина е рекламата :-)
  • #2
    19 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Шкода продават яко и печелят добре, Тесла може би биха продавали ако можеха да произвеждат, и са на загуба 2млрд. Така че съвсем спокойно Шкода може да се подиграва на глупостите на Мъск. Като имаш 2млрд загуба не в космоса а извън него да пуснеш парче метал е отчаян маркетингов ход, а смешното в случая е че купувачи на теникето на мъск има, но фабриката няма капацитет.
  • #1
    21 rate up comment 17 rate down comment
    гроздето ( преди 6 години )
    кисело е, момчета, киселооо е