IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За радост на олигарсите: Mercedes обнови Maybach S-Class

Лимузината получи нова решетка на радиатора, като и елементи от злато и платина в салона

За радост на олигарсите: Mercedes обнови Maybach S-Class

Концернът Daimler разсекрети обновената лимузина Merceds-Maybach S-Class. След лекия фейслифт седанът донякъде напомня стария Maybach, който се произвеждаше в продължение на дълги години и бе сочен като алтернатива на Rolls-Royce и Bentley.

За радост на олигарсите: Mercedes обнови Maybach S-Class

Най-забележимата промяна е новата решетка на радиатора с вертикални ламели, която е направено по мотиви на показания през 2017 г. концепт Vision Mercedes-Maybach 6. Освен това за обновения седан вече се предлага възможност за комбинация от два цвята на каросерията. Като опция е налице и допълнителна  специална боя, която се нанася на ръка от специалистите от Maybach Manufaktur.

За радост на олигарсите: Mercedes обнови Maybach S-Class

Лимузината вече е оборудвана с 3 вида нови 20-цолови джанти, включително и такива със спици, които досега се предлагаха камо за купето Mercedes-Maybach S-Class. Оборудването на салона е в две съчетания на цветове - кафяво и черно или бежаво и черно. Седалките са обшити с напа, добавени са и декоративни елементи от мед, платина и злато.

За радост на олигарсите: Mercedes обнови Maybach S-Class

Премиерата на обновения модел ще се състои на автосалона в Женева, а продажбите стартират през април. Както и досега, седанът ще бъде достъпен в три версии - S560 (469 к.с.) и S560 4MATIC (със задвижване на четирите колела), както и S650 (630 к.с.).

Снимки: Daimler

Тагове: s-class mercedes-maybach
0 от 500
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мерцедес правят най великия джип Г-класа, и го купуват както за офроуд така и баровци има даже и бронирани. Мерцедес правят едни от най-великите спортни коли, във много състезания са били първи, а във Формула едно многократно са се доказвали. Мерцедес правят едни от най- добрите лимузини, С-класата е най-продавания премиум. Цената на 14г Майбах е колкото на Бентли и Ролс взети заедно. Мерцедес правят едни от най-добрите камиони както за Европа така и за САЩ под името Фреитлайнер.
  • #15
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Ми не са световен лидер по продажби при камионите са Волво Груп!Мерцедес Ситан примерно и Мерцедес С-клас Ролс Ройс няма Ситан каза ти го човека и е така!
  • #14
    8 rate up comment 1 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Като ги гледам шейховете, известните актьори, музикални звезди и олигарсите как са се притеснили от това, че Мерцедес продават и баничарки и бетоновози... Чак като изкарат лимитирани модели, ги изкупуват още преди да са официално представени, пред широката публика.ВАГ не продават лимузини и камиони под една марка защото няма кой да ги купува. Мерцедес го правят и им се получава... защото могат. Лидери са по продажбите на камиони и по продажбите на луксозни лимузини, това са факти.
  • #13
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Опитите на Мерцедес да влязат в сегмента на Ролс-Ройс и Бентли ще се поздрави със същия успех, с който Фолксваген се поздравиха, когато искаха да влязат при Мерцедес, БМВ и Ауди!Колкото и да е скъпо, каквито и материали да използват, все тая - името е важно!Ролс-Ройс е автомобил за най-влиятелните хора в света! Мерцедес е автомобил за роми - факт!
  • #12
    7 rate up comment 8 rate down comment
    до JDM-Mercedes ( преди 6 години )
    VAG правят и бетоновози, и автобуси, и луксозни лимузини!Но са доста по-умни и не правят бетоновози Бентли, автобуси Бугати и лимузини СЕАТ!А тук какво - купуваш си баничарка Мерцедес...купуваш си лимузина Мерцедес...Няма как да влезеш във висшето общество с Мерцедес!С Бентли, Бугати или Ролс Ройс можеш!Защото на каквато и възраст да са, струват по една торба с пари и не са собственост на всеки втори ром във Факултета!
  • #11
    12 rate up comment 1 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Не се сещам, за друг авто-производител, който може да направи 40-тонен бетоновоз, който да е в калта на обекта. И в същото време, да прави свръх-луксозна лимузина, която да се вижда основно из места като Монако и Лас Вегас.
  • #10
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да бе, олигарсите ще си купят лимузините от проекта Кортеж.Ъъъъъ нали така?
  • #9
    12 rate up comment 1 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    За разлика от повечето производители, които започват от малките и масови модели, като например БМВ, Хюндай, Тойота, Фолксваген и т.н. Тези марки с времето, си проправят път към големите и луксозни премиум модели.При Мерцедес е точно обратно. В началото на 20-ти век те правят огромни и разкошни, изключително луксозни автомобили, които в повечето случаи са по-добри, от моделите на Ролс-Ройс и Кадилак например. И така слизат надолу, към по-масовите модели !
  • #8
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да японеца,а аз никога не съм разбирал,как толкова болни,прости и глупави хора,се научават да работят с компютър,че чак и в интернет да влизат и да пишат коментари.Вместо да се лекуват по психиатриите,те седнали да размишляват за майбах и Мерцедес...
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кефи ме фейслифта, как го направиха да свети на "Адидас" :D