IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen леко вдигна завесата около Touareg

Премиерата на всъдехода ще бъде на 23 март в Пекин

Volkswagen леко вдигна завесата около Touareg

Компанията Volkswagen показа първо официално изображение на третото поколение на всъдехода си Touareg. Производителят посочи и датата на премиерата на модела – 23 март по време на автомобилния салон в Пекин.

Volkswagen леко вдигна завесата около Touareg

Новият VW Touareg ще повтаря почти изцяло концептуалния модел T-Prime, който дебютира през пролетта на 2016 г. отново на изложението в Пекин. В основата на всъдехода е модулната платфолма MLB Evo, която се използва за Audi Q7, Bentley Bentayga и Lamborghini Urus.

Очаква се гамата двигатели на модела да се състои от бензинови мотори с обем 2,0 и 3,0 литра, както и от 3,0-литров дизел. Предвижда се и хибридна модификация, която да бъде представена по-късно тази година.

Известно е още, че новият Volkswagen Touareg ще получи шаси със завиващи задни колела, както и пневматично окачване. Продажбите на модела ще стартират през лятото.

Снимка: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Швабен зи каскен наистина си останаха в 2009-та и не мръднаха. Нито като технологии, нито като дизайн. И те като Путин - ние ще, ще, ще ама през 2050-та. Не случайно Рено-Нисан ги изпревариха тази година. *** всички марки, до които се докопаха, а сега и собствената си такава дозакопаха.
  • #15
    4 rate up comment 5 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    И с новия "божествен" Туарег, ФВ не са помръднали от 2009 година. Нито като двигатели, нито като дизайн. Единственото нововъведение са задните завиващи колела, а пневматичното окачване ще изпразни по-бързо джобовете на феновете ;)))
  • #14
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ФолксВагин Точка
  • #13
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Germany ( преди 6 години )
    Най големите пак избухнаха caMo VW
  • #12
    13 rate up comment 9 rate down comment
    До “специалистта” ( преди 6 години )
    Да сравняваш SUV с Торстен диференциал и друг с Халдекс съединител показва колко си далеч от темата. Като с това не отричам качествата на ХС90,но Touareg е много по-истински във всяко отношение.
  • #11
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    хс90 и автомобил това е оксиморон няма по заспала компания от волво като им гледаш рекламите и ти се доспива и все едни прозяващи зомбита отиващи с досада сутрин на работа сърбащи кафе или болни социопати бягащи през уикенда от градската джунгла търсещи свое място под слънцето щото в града е пълно с лъвове разбирай мерседес бмв ауди и за волводрайверите няма място
  • #10
    16 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Туарега е Тояга, както всеки Фолк с Ваген! Факт!
  • #9
    19 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    XC90 например много по-добър автомобил от туарег.
  • #8
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Единственият факт ( преди 6 години )
    е ,че Факт! е талибан в мрежата.
  • #7
    14 rate up comment 3 rate down comment
    До факт! ( преди 6 години )
    То пък по хамериканските пътища едни модерни автомобили...САЩ не са само Лос Анджелис и Сиатъл.Даже най- малко са това...32346