IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Skoda Fabia остана без дизел

За фейслифта на модела са предвидени само бензинови мотори

Обновената Skoda Fabia остана без дизел

Чешкият производител Skoda публикува снимки и разкри информация за обновения си модел Fabia, чиято премиера пред публика ще се състои по време на автосалона в Женева през март.

Обновена Skoda Fabia остана без дизел

В момента компанията продавата третото поколение на бестлесъра, като от излизането му на пазара през 2014 г. от хечбека и комбито са продадени над 1,5 млн. бройки, което си е отличен показател.

Обновена Skoda Fabia остана без дизел

След фейслифта Fabia внезапно остана без дизеловия си 1,4-литров TDI мотор, който предлагаше 75, 90 и 105 к.с. За модела ще бъдат достъпни единствено бензинови двигатели – атмосферни с 60 и 75 к.с., и с турбо, развиващи 95 и 110 к.с. Скоростната кутия е 5-степенна механична, само за версията със 105 к.с. ще се предлага и преселктивна DSG.

Обновена Skoda Fabia остана без дизел

На външен вид обновената Fabia се отличава по новата решетка на радиатор и преработените харове. В салона има различна комбинация от прибори, като се е появила мултимедийна система Swing, както и USB-портове за пътниците на задните седалки.

Снимки: Skoda
 

Тагове: skoda fabia
0 от 500