IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

През следващата година Renault ще пусне 12 нови модела

Renault ще представи 12 нови модели през 2008 г, обяви на пресконференция в Бразилия вчера шефът на групата Renault-Nissan Карлос Гон, съобщава Франспрес.

През следващата година Renault ще пусне 12 нови модела
Според Гон през следващата година Renault ще върне ръста на продажбите си с многото нови модели. Една значителна част от тях ще бъдат автомобили с по-ниски цени, което ще повиши продажбите на фирмата в развиващите се страни. 


От думите на Гон стана ясно, че най-интересният модел сред всички евтини нови модели ще бъде автомобил произвеждан в Индия, които няма да струва повече от 3 000 долара. 

Този модел първоначално ще се продава само на пазара в Индия, където ще бъде много сериозна конкуренция на местните производители, казва шефът на Renault, но по-късно е възможно да се появи и на други световни пазари. 

Възможно е аналогичен автомобил да се появи и под марката на Nissan. 

"Ще бъде въпрос само на подход как да модернизираме подобен евтин модел за да отговаря той на изискванията за сигурност и качество и каква ще бъде стойността на подобна промяна”, казва Гон.
0 от 500