IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi S6 срещу Lada 4x4 в дърпане на въже (ВИДЕО)

Седанът и всъдеходът мерят сили на заснежена настилка

Audi S6 срещу Lada 4x4 в дърпане на въже (ВИДЕО)

„Напомпаният” седан Audi S6 от второто поколение на модела премери сили с всъдеходната Lada 4x4 в дърпането на въже. Видео от схватката бе публикувано в YouTube.

Audi S6 срещу Lada 4x4 в дърпане на въже (ВИДЕО)

Съревнованието е на заснежена настилка някъде в Русия. Седанът Audi разчита на 4,2-литров V8 с 340 к.с. и 420 Нм въртящ момент, като е оборудван и със система за задвижване на четирите колела.

Данни за руския автомобил не се съобщават, но в момента той се предлага единствено със 1,7-литров бензинов мотор, чиято мощност е 83 к.с.



По-рано в аналогично състезание, проведено в Норвегия, електрическият Tesla Model X се изправи последователно срещу Toyota Land Cruiser Prado и срещу Hummer H2.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: audi s6 lada 4x4
0 от 500
  • #12
    4 rate up comment 11 rate down comment
    От чужбина ( преди 6 години )
    Много били добри?! Кое е добро на Нива??гори като камион ,гние като опел и ти избива бъбреците..повече от 80-макс 90 на магострала неможе щото вибрира като уйййййй!!!не съм видял досега една нива тука.Но,е пълно с Дачии дори с навигации и големи дисплей и др много екстри който нивата няма и няма и да има ..а забравих в'-в нивата зимата е ужас ..духа яко щото няма изолация
  • #11
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За пореден път се убеждавам, че всичките пишещи тука, най-често от азиатската секта, лъжат. Ама много.И по - важното е, че си нямат никаква представа от коли, а говорят балалайки.
  • #10
    22 rate up comment 7 rate down comment
    запознат ( преди 6 години )
    А между другото обслужването на това Ауди в оторизиран сервиз струва горе-долу, колкото Нива-та.Така, че теста е меко казано смешен да се сравняват подобни коли. С различно предназначение са, а и при трудни и тежки условия винаги бих предпочел Нивата. За равно и сравнително хубав път Аудито е фаворит естествено и просто няма база за сравнение с бавната и тромава Нива на която при над 80 км/ч диференциала вие, като ранен вълк.
  • #9
    17 rate up comment 9 rate down comment
    запознат ( преди 6 години )
    Да ходиш до МОЛа или дискотеката Аудито е ок и да гази до 20 см сняг на равно. За всички останали случай нивата е по-кола, въпреки слабото двигателче. То обаче е напълно достатъчно за това купе и за преодоляване на всякакви препядствия. Та м решаващи са късите скорости, зацепените диференциали, предавателните числа, хубавите гуми и опита на водача. Руснаците определено са направили много добри и проходими машини, като УАЗ и Нива. Хем проходими, хем евтини и лесни за поддръжка.
  • #8
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Алекс ( преди 6 години )
    Колеги, "Нива"-та е с гуми с големи грайфери. За сняг и кал супер, но за лед не стават, защото контактната площ е много по-малка. Да, теглото също е важно, мощността в случая не.
  • #7
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз лично очаквах ладата да го издърпа. Аудито не е правено за оффроуд ами за хубави пътища където да се настъпва яко. Напълно безмислено състезание/
  • #6
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да да 5 пъти, Ладата струва 20 хиляди S6 струва 200, не са пет пъти. И все пак щом успя макар и за кратко да го задържи си е подвиг.
  • #5
    30 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    абе аз ли не разбирам, или масата на автомобилите трябва да бъде отчетена също? Нивата сигурно е половин тон по-малко, е как да издърпа аудито?
  • #4
    30 rate up comment 5 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Какви са тия неравностойни "двубои" в стил Тисличката срещу 30 годишен джип без гуми.За 80-те си коня Нивата се представи достойно.Ако ги сложат при пресечен терен със сняг Аудито ще бъде бито, но това пак е неравностойно.
  • #3
    37 rate up comment 4 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Абе за дълбок сняг, аз бих избрал Нива-та, без значение, какво показва едно видео в Интернет. За вас не знам...