IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Премиерата на модела е насрочена за 15 януари

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Германският производител Mercedes-Benz показа официално видео с новата G-Class, като от него става ясно, че премиерата на новото поколение на култовия всъдеходен модел ще се състои на 15 януари.

Mercedes-Benz показа новата G-Class на видео

Повечето подробности за автомобила вече са са известни. Той ще запази досегашния си квадратен дизайн, но интериорът ще бъде напълно нов. Вместо от аналогови прибори водачът ще получава информация от виртуален дисплей, до който ще бъде разположен още един сензорен екран.

На волана ще бъдат поставени сензорни бутони – същите като при флагмана S-Class. От него е взаимстван и контролерът на централния дисплей с тъч-пад за управление на системата Comand. Ще има още 64 варианта на осветлението в салона, както и нова акустична система Burmester с 16 колони.

Новият „Гелендеваген” ще порасне на широчина. Разстоянието между двете оси ще е по-голямо с 15 см. и това ще освободи място за краката на возещите се отзад пътници. Задните седалки са поставени по-ниско и това ще улесни достъпа до тях.



Всъдеходът ще се предлага с блокировка на трите диференциала. Окачването вече е независимо (досега то беше на мостове), което гарантира по-добро пътно поведение и по-лесно управление на автомобила.

Видео: Mercedes-Benz
 

Тагове: mercedes-benz g-class
0 от 500
  • #20
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ,,, ( преди 6 години )
    Това ако не става не знам кое става.Затова и цената му е такава 2000г 20к евро.Много разбирачи има в този форум.Лятото се качих до хижата на мальовица и горе имаше Г клас не Нисан джук
  • #19
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    това чудо на инжИнерната германска мисъл и за ч_п за зеле не ставакойто иска нещо ултимативно има дарц
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Мале мале, явно фирмата ви е птред фалит.
  • #17
    0 rate up comment 3 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    zoom inявно не си не си достатъчно умен, щом не си разбрал смисъла на това което казвам. Казва ти го човек, който работи в рекламния бизнес.
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Автомобила е страхотен, но за съжаление е непосилен за обикновения човек.
  • #15
    8 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    хахахахаВлизал ли си някога в G-клас? И по-скоро, качвал ли си се? Вътре е далеч от усещането за лимузина :) Може и да е кожено, ама интериорът и пространството са запазили усещането на първоначалната цел на тази кола - военен автомобил.Иначе наистина е страхотна концепцията и ако забравим наложеният му имидж от мутрите (откъдето идва и лъскавата цена и всякакви гангста опции), това щеше да е най-експлоатираната и най-купуваната 4х4 машина на планетата.
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    уточни само че е най добрия в човешката история след като някой е измислил кулеолото
  • #13
    8 rate up comment 2 rate down comment
    СУпер ( преди 6 години )
    Това е най добрия автомобил в човешката история!Просто е гениална концепция.Със 8 цилиндровия бензин + спортно подсилено окачване + яки гуми. Перфектна комбинация.По магистралата ускорява почти наравно със спортните автомобили а във същото време когато си поискате може да се качите на върха на някоя планина, да прекосявате реки, и изобщо да отидете на места където човешки крак не е стъпвал.И през цялото време се намирате в луксозна обстановка със всички екстри като при лимузините.
  • #12
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тоя ръбест квадрат и червив с кинчи да съм,никга не биг го взле.уникална грозотия нетипично за мерджаните
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Inniskilling ( преди 6 години )
    Emi starata e razbira se, novata - na 15.01., ochevidno e.