IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално: Шумахер бавно се възстановява

Мениджърът на пилота с нова оскъдна информация

Официално: Шумахер бавно се възстановява

След дълги месеци на медийно затъмнение мениджърът на Михаел Шумахер Сабине Кем официално обяви, че 7-кратният световен шампион се „възстановява, но бавно”. Новината дойде два дни преди 4-ата годишнина от тежкото падане на ски във Франция в края на 2013 г.

Официално: Михаел бавно се възстановява

След това Михаел беше 6 месеца в изкуствена кома и се наложи да му бъдат направени поне две тежки мозъчно-черепни операции, като се смята, че те са му спасили живота след тежката контузия на главата. Михаел се възстановява в семейния дом на фамилия Шумахер до Женева, като съпругата му Корина и Кем са наложили много строго медийно ембарго относно състоянието на бившия пилот.

Така феновете му получават информация за него по най-различни и неочаквани начини. В един от последните случаи адвокатът на семейството опроверга твърдения в медиите, че Михаел може да движи ръцете си, но все още не е потвърдено или отречено, че той реагира на човешки глас и разбира какво му се говори.

„Михаел се възстановява, но бавно, прогресът е по-бавен, отколкото бихме искали всички ние – обясни Кем. – Филтрираме информацията, защото искаме да запазим личния живот на Михаел неприкосновен. Когато се появи непотвърдена информация, веднага тръгват слухове, а ние не искаме такива ситуации.”

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 52 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Шомахер никога не е бил име. Беше един подъл състезател който играрше неспортсментски. Накрая съдбата го наказа и си стчупи главата в камъка ама така че не са могли мозъка да му изтържат от там. Получи си го за лошотиите
  • #2
    25 rate up comment 2 rate down comment
    В санката ( преди 6 години )
    На Сена и Шуми останалите са незабележими.
  • #1
    42 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    Въпреки, че не го харесвах, Шумахер е истинска легенда. Много тъжен край за такъв човек и то по толкова нелеп начин!