IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец сипа „Кока-Кола” в BMW. То дори тръгна! (ВИДЕО)

Известен блогър провери какво ще стане с автомобила

Американец сипа „Кока-Кола” в BMW. То дори тръгна! (ВИДЕО)

Какво се сучва, ако се сипе газирана напитка в резервоара на автомобил? Отговорът изглежда ясен, но въпреки това популярен американски видеоблогър реши да си направи подобен експеримент и да покаже резултатите от него в YouTube.

Американец сипа „Кока-Кола” в BMW. То дори тръгна! (ВИДЕО)

Трябва да се уточни, че става дума за собственик на канала TechRax, който е гледан от 6 млн. души. Този човек е и водещ на предаванията, в които залага на едно и също – издевателства над различни устройства. Основно негова жертва стават смартфоните (специално внимание се обръща на айфоните), които са сварявани, запалвани, удряни с чук и т.н.

Сега същият този млад човек, който за кратко време стана милионер, премина към гавра с автомобили. За експеримента си той избра комби BMW 325i, произведено през 2003 г. В резервоара на колата, в който имаше малко бензин, бяха сипани 2 литра „Кока-Кола”.

След това двигателят беше запален успешно, но след около 2 минути пътуване на таблото светна лампа „Check engine”, а секунди по-късно двигателят загасна и отказа да запали отново. Последва посещение в сервиз, където срещу 135 долара бе направена диагностика. Тя показа, че се налага ремонт на горивната система, който ще струва поне 1500 долара.



Тъй като цената, за която по-рано е купена колата, е по-малка от тази сума, то връщането и към живот е напълно безмислено. Така само с два литра „Кока-Кола” блогърът успя да унищожи цял автомобил. А загубата на 1500 долара бързо е компенсирана, тъй като видеото е гледано от над 3,5 млн. души.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #14
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кажи му "американец" и не го обиждай повече.
  • #13
    7 rate up comment 1 rate down comment
    80% ( преди 6 години )
    Тези видеота са за де*илите от споменатите проценти. Даже им се кефят, а тарикатите, като този с кока-колата печелят.Докато има де*били ще има и тарикати. Факт!
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Не пийте кола.
  • #11
    6 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    Беемвето се оригнало! Тейст дъ фийлинг!
  • #10
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да ясно беше, за хората които имат познания. Не забравяйте, че в днешно време доста хора не са технически грамотни и не знаят какво ще стане (вкючително и момчето на клипа). Тази кола не струва нищо, много по-нови ги хвърлят за скрап. А на въпроса защо то прави - така изкарва пари. И то доста.
  • #9
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Готин тип. Може да пробва да си измие зъбите с телена четка, ще събере много клика.
  • #8
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Youtube ( преди 6 години )
    Хора, почти 2018 година сме, влезте в час! Човекът ума Youtube канал, изградил си е многомилионна аудитория постепенно и с много труд. Публикува видео всяка седмица, най-вероятно не се занимава с друго. Има много като него из тубата. Защо правят това - за пари естествено, за много пари. Много хора са станали милионери така. Правят това, което предизвиква интерес и събира кликове, за което Гугъл ги възнаграждава щедро. Та по темата - естествено, че влогърът е знаел последствията предварително.
  • #7
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Ауто билд за 2 лева ( преди 6 години )
    Блогарю,Баварец кола не пие, а бира.БГ-ин баварец кара за 1500 EUR, ама има самочувствие за 1 500 000.Скоро баварците без нафта, а българин ще измисли как да се вози с котелно гориво!
  • #6
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Защо му е било да съсипва колата за да докаже нещо, което се знае от самосебе си?! Все едно да скочиш от високо в празен басейн, за да докажеш, че така ще се пребиеш!
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    БМВ 2003 определено няма карбуратор