IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Топ-версията на всъдехода ще получи хибриден агрегат с 381 к.с.

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Официалната премиера на новото поколение на Volkswagen Touareg е насрочена за април 2018 г., като ще се състои по време на автосалона в Пекин. Кросоувърът обаче беше заснет без никакъв камуфлаж, като вече е напълно ясно как ще изглежда.

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Очаквано новият Touareg е получил по-стилен и съвременен екстериор, който повтаря до известна степен този на концептуалния VW T-Prime GTE, представен по-рано тази година. Всъдеходът има напълно нова решетка на радиатора, която видяхме и при модела Arteon. Профилът на модела обаче се запазва.

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Бъдещият VW Touareg е получил също така преработени предни и задни светлини, както и допълнителни хромирани елементи. Сред тях са тръбите на изпускателната система.

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Известно е, че в основата на всъдехода е платформата MLB Evo, която беше използвана и за новото Audi Q7. Очакванията са базовата версия на Touareg да получи 2,0-литров бензинов мотор с 4 цилиндъра, а топ-вариантът ще разчита на хибриден агрегат, развиващ 381 к.с. Само на електричество той ще изминава 70 км.

Разкриха новия Volkswagen Touareg по-рано от обявеното

Що се касае до цените, те ще бъдат на нивата на сегашната генерация на модела, което означава, че ще стартират от около 50 000 евро. Стартът на продажбите е предвиден за април, тоест веднага след премиерата на модела.

Снимки: Autocar

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500
  • #12
    6 rate up comment 2 rate down comment
    До Д ( преди 6 години )
    Q7 е безспорен лидер в сегмента на големите SUV-ита по отношение на предлаганото място, комфорт на возене, изработка и качество на материалите в интериора, както и по-отношение на шума в купето. Има изключително високи резултати в тестовете на Euro NCAP във всички категории. Без съмнение това е избора.
  • #11
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Красота!
  • #10
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Д ( преди 6 години )
    Добре са, Q7 ли да си взема или това? Каква е разликата?
  • #9
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Фолк с японски ваген ( преди 6 години )
    Поредната самобръсначка.
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    д-р Исня ( преди 6 години )
    Това е плот за маса, пичът използва промоцията, за да си го закара на вилата! Аз щех да го натовара с плочки за банята, ако ми го беха да ли да цъкам!
  • #7
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Жълтеницата ( преди 6 години )
    Браво. Винаги е бил най елегантния джип по пътя.,
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    До Кибик ( преди 6 години )
    И мен тази твърда тента силно ме развълнува. Знаем, че там има сериозни инженери и те си дават сметка, че това няма да издържи на високи скорости. Оттам със сигурност е предвидена някаква система за осигуряване. Дано обтяжките са от неръждаема жица.:)А, друго не се сещам.
  • #5
    24 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Туарега е мног сериозна и качествена машина !но бедния дошо това няма как да го знае ?
  • #4
    13 rate up comment 14 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    Мишлетата пак църкат, а гроздето киселее ли, киселее...
  • #3
    17 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    С предната решетка, реклама на Жилет ли правят?Бръснарските ножчута да не са им станали спонсор?Иначе не виждам какво има да го крият толкова тоя повдигнат Гоуф, като всеки знае, че ще е , като стария.Интересно ми е какъв хибрид са издялкали от Фолк с Ваген? Там ще пада голям смях съм сигурен. Пак ще е мек хибрид(те друг не могат да направят) и пак сигурно ще е с разход колкото нухибридите им и с тегло поне 500 кг.отгоре и цена 20-25% по-висока от нормалната версия.Тези са смешници!