IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Холандия продават евтини Tesla Model S

Това са таксиметрови автомобили на по над 200 000 км

В Холандия продават евтини Tesla Model S

От 2014 година насам част от жителите и гостите на Амстердам се возят в луксозни електромобили Tesla Model S, когато решат да си повикат такси. Става въпрос за 167 автомобили, които за изминалите почти 3 години навъртяха сериозен пробег и сега излизат на пазара на употребявани автомобили.

В Холандия продават евтини Tesla Model S

Досега в историята на търговията с електромобили в Европа не е имало толкова голямо единично предлагане на този тип возила сред колите втора ръка. Автомобилите са разделени в седем категории в зависимост от пробега им – най-скъпите са по 45 000 евро и са изминали между 220 000 и 230 000 километра. А най-евтините са с цена 39 000 евро, като са изминали над 280 000 км.

Сериозен пробег, но пък става въпрос за електромобили с напълно ясна история, високо ниво на сервизиране и карани по нормални пътища.

Най-евтината нова Tesla Model S в Холандия в момента е модификацията 75D – цената й е 86 100 евро, а електромобилът е със задвижване 4х4. Таксиметровите Model S са само с един електромотор на задния мост, всеки един от тях е с батерия с капацитет 85 kWh и богато оборудване: кожен салон, камера за задно виждане, електрическа пета врата, навигация, медийна система с гласови команди и т.н.

И на последно място – Tesla дава 8-годишна гаранция без ограничение на пробега на Model S, а тези коли са на по 3 години.

Тагове: tesla model s
0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 5 rate down comment
    FF ( преди 6 години )
    Е как каъв чук,сектантски чук-викат му теслъ...Потрошено от каране и зареждане и продадено на 70 процента от цената за ново .Евала ,нали батерииките бяха по 8 бона ко стана що не ги реновираха и да ги продадат на 200 000 км електромотор и нова батерия...май нещо не е толкоз елементарно.Измамника Мъск яко е оправил работата..
  • #15
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Хайде де ( преди 6 години )
    Хайде обяснете ми де!Защо продават толкова хубави коли с остатъчна гаранция 5 години?! Май излиза по изгодно да ги разкарат вместо да сменят батериите!А защо не се казва с какво ще ги заменят!?Май няма да е Тесла!!!
  • #14
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Оф ( преди 6 години )
    Не му се връзвай на оня с батериите за $40-50к той умишлено всеки път ги пише тези лъжи. Бъди сигурен че е тинтири-минтири, който не си е написал заглавието
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кви са тея батерии за 50 000 евро ве смешен? Нещо си де поувлякал с нулите ми се струва. Я пак вижените ила да ни кажеш колко струва батерията на модела.
  • #12
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Старо такси на 300000 километра със заминала батерия за 50000 евро, а бе то без пари бе.... Не знам какъв чук трябва да си да си купиш такава каруца.
  • #11
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Безплатно? ( преди 6 години )
    С безплатно гориво? Тебе мама ли ти плаща тока още?
  • #10
    4 rate up comment 6 rate down comment
    до Елън ( преди 6 години )
    Всичко коли някога ще летят!Някога човечеството няма да има нужда от коли,а ще се телепортира с устройство голямо като часовник.Но сега,този надут балон не ми го хвалете!Като са толкова хубави,здрави,с още 5 години гаранция - хайде бе фенове на Мъск,бегайте да ги купувате Теслите на далавера!Те ония в Амстердам са толкова прости,че ги продават тези страхотни коли с още 5 години гаранция на 40% от цената им ....
  • #9
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Елън ( преди 6 години )
    Тиририрам, петролът е твърде ценна суровина да се гори в коли. Всички коли някога ще са на ток, никво значение Тесла или не. Обаче загубеното време в хейт никой няма да ти го върне. Колко бииип треа си да не мож го разумееш!
  • #8
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    3то - когато си загубил гаранцията рано смяната на батериите е тотал щета за 'автомобила"
  • #7
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    1во - кефа цена няма! 2ро - ти "горивото" си си го платил вече!