IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа каква ще е новата Jetta

Следващото поколение на седана ще дебютира след месец в Детройт

Volkswagen показа каква ще е новата Jetta

Компанията Volkswagen публикува първо официално изображение на новото поколение на седана си Jetta. Пред изданието Motor1 шефът на американското подразделение на марката – Хенрик Уебкен, разкри, че световната премиера на модела ще се състои на автосалона в Детройт през януари.

Volkswagen показа каква ще е новата Jetta

Според топ-мениджъра, автомобилът ще получи „суперсъвременен, силен и емоционален дизайн”. Той е направен най-вече, за да удовлеттвори желанията на клиентите в Северна Америка, където Jetta трябва да се превърне в символ на германската марка.

Седмото поколение на модела ще бъде изградено на модулната платформа MQB, като ще порасне на размери в сравнение със своя предшественик. Основният двигател за модела ще бъде 1,4-литров TSI с 4 цилиндъра, който ще се комбинира с 6-степенна механична или 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Салонът на новата Jetta не се отличава значително от този на хечбека Volkswagen Golf, каквито предположения имаше досега. Все пак подробности за интериора не бяха съобщени, очаква се това да стане непосредствено преди премиерата на модела.

Снимка: Volkswagen

Тагове: volkswagen jetta
0 от 500
  • #6
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    аланхолу !светът не си ти бе пробит дошо !светът харесва и купува VW всяка година повече и повече !това че ти си имаш някакво мнение под въздействието на лепилото, което дишаш, НЕ значи нищо за светът !!
  • #5
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Този от Фолцфаген или е ***, или е на амфети. Това от снимката нито е съвременно, нито модерно, нито подходящо за Америка. Като цяло затвърждава мнението ми, че тая немска Соц фирма е застинала в 2007-*** и време за фалит.
  • #4
    4 rate up comment 7 rate down comment
    До долния ( преди 6 години )
    с Ино и 4етири матор в УСА-то няма да продадът много. Там бабите карат 3.5 литра, па да не говорим за хората в активна възраст.
  • #3
    7 rate up comment 10 rate down comment
    До none ( преди 6 години )
    Дори може вече и да не е умалено копието, а да е 1:1 с Патас. В сатията пише, че Джетата е пораснала на големина, което значи, че вече вероятно са едни и същи коли не само на външен вид, но и по размери. Явно това им е новата, стара измама да предлагат едни и същи коли с различни имена и цени. ВАГенска му работа. Тези са по-зле от нашите шведи в лъжите. Каквото и да направят, винаги е свързано с някаква измама, схема и далавера.
  • #2
    9 rate up comment 12 rate down comment
    европИдал ( преди 6 години )
    Все в САЩ им правят премиерите на "новите" модели, а там никой не иска да ги погледне дори. Най-много ме учуди следното:"автомобилът ще получи суперсъвременен, силен и емоционален дизайн"Къде бе, кога? Това на снимката е всичко друго освен съвременно, силно и емоционално.А дизели ще предлагат ли не разбрах? С какъв софт ще са? Години наред ни проглушиха ушите как щели да научат хАмериканците да карат дизел. Какво стана с ученето? Май вие почнахте да се отучавате, а други ще учите...
  • #1
    15 rate up comment 10 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Явно г-н Уебкен говори за друг автомобил, понеже този на снимката от статията си е умалено копие на сегашният пасат. Няма нищо ново, камо ли стилно в него. Ако не познавах политиката на "новите" модели на ФВ, щях да си помисля че са сбъркали картинката към статията ...