IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови подробности за серийното BMW 8-Series (ВИДЕО)

Баварците най-после ще предложат директен конкурент на Mercedes-Benz S-Class Coupe

Нови подробности за серийното BMW 8-Series (ВИДЕО)

Премиерата на новото купе BMW 8-Series е предвидена за началото на 2018 г., като моделът преминава последни тестове. Прототип, покрит с камуфлаж, бе заснет по пътищата на Европа, а изданието Auto Express разкри нова информация за автомобила.

Нови подробности за серийното BMW 8-Series (ВИДЕО)

Серийният вариант ще запази до голяма степен дизайна на концептуалния 8-Series (на снимките), който беше представен през май тази година. Със сигурност предните лазерни фарове ще останат същите, докато леки промени вероятно ще има при въздухозаборници и предната броня. Различни ще бъдат задните светлини, като те ще се доближават до тези на 6-Series.



Сред заснетите прототипи фотошпионите успяха да „разпознаят” и версията на модела, подготвена от 8-Sport. Тя е с по-големи спирачни механими и 21-цолови джанти. При нея също така се увеличени въздухозаборниците, които в случая са покрити с черна винилова лепенка.

Не е тайна, че семейството 8 Series освен купе ще предлага кабриолет, Gran Coupe с 5 врати и зверсия M8. Всички модели ще бъдат построени на модулната платформа CLAR, използвана за 5-Series и 7-Series. Тя позволява поставянето на двигатели с обем от 2,0 до 6,6 литра. Баварците вече запазиха индексите 825, 830, 835, 845 и 850.

Нови подробности за серийното BMW 8-Series (ВИДЕО)

Най-мощното BMW M8 ще получи V8 турбомотора на новото M5, който развива 605 к.с., но за новото купе тази мощност може да бъде увеличена.

Снимки: BMW, видео: YouTube

Тагове: bmw 8-series
0 от 500