IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota ще предложи още по-достъпен кросоувър

Моделът трябва да се появи на пазара през 2020 г.

Toyota ще предложи още по-достъпен кросоувър

Японският производител Toyota ще може да се похвали с ново попълнение в моделната си гама през 2020 г. Това ще бъде напълно нов кросоувър, който ще бъде и най-достъпният за марката, съобщава Motor Authority.

Toyota ще предложи още по-достъпен кросоувър

Плановете на компанията бяха разкрити от Джек Холис, вицепрезидент и генерален директор на Toyota за Северна Америка. Той съобщи, че кросоувърът ще бъде изграден на новата модулна платформа TNGA (Toyota New Global Architecture), която се използва за моделите C-HR (на снимката), Prius и Camry.

Очакваният са автомобилът да се предлага със задвижване на четирите колела, като цената му ще е под 20 000 долара. Така той ще се окаже по-евтин от C-HR, който на свой ред беше разположен под RAV-4 в гамата на японския производител.

Според изданието, още през май тази година Toyota е получила документа, който позволява на компанията да пусне на пазара такъм модел. Досега обаче крайно решение за него не е било взето, но то вече е факт.

Снимка: Toyota
 

Тагове: toyota suv tnga
0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до: Roadrunner ( преди 6 години )
    Стига дрънка глупости!Това, че си неинформиран не значи, че трябва да правиш подобни изводи. От 10-тина години почти всички са с такъв портокалов ефект на боята, а от 5 г. са всички. Това е заради екологични норми и слагане и омесване на боята с вода. Няма скъпа, няма евтина марка всичко е така. Единствено луксозните не са. Не гледай в шоурумовете, защото на изложенията всички са обработени да не се вижда ефекта, но ако си поръчаш ще получиш точно с ефект портокалова боя.Срещу 300 лв. се оправя
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    А относно ВАГ- не съм им фен въобще, нямам впечатления, не ме е интересуват немските коли. Нямам си и идея какви са им пластмасите. Но на тойота дори кожата им е нискокачествена
  • #16
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    Купувал съм 3 мазди, чисто нови от летището от Никола, прехвалените ви тойоти са толкова зле, че дори в салона на цариградско тези , които са вътре са с портокалов ефект на боята. Това като почнеш от аурис, ярис, C-HR и авенсис. Като обезщумяване и сглобка , маздата е като премиум спрямо тойотите.
  • #15
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тойота и бестселър, мда, за бедните ок. Те и без това са мнозинство. Напушва ме само смях за "качествените" изглеждащи пластмаси в Тойота.
  • #14
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На този клошар дето пише за качеството на пластмасите в световните бестселъри на Тойота ще му предложа да се качи в първото такси на ОК Супертранс ония квадратните грозни фолксваген Кади дето таблата са им от твърда пластмаса,ама по-рециклирана и от тая на Дачия Дъстер,от която прекопираха грозния Тигуан.
  • #13
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Качеството на материалите на Тойота е много добро,да не кажа отлично.Всичко изглежда по-качествено и е по-здраво от тези на фолксваген. Но колко трябва да си глупав за да пишеш за качество на материали в интериора,а да не пишеш за качество на силовите системи по автомобила,които са много по-важни ,за да си караш колата. Иначе каквито и пластмаси и тапицерии да й сложат като техниката е на нивото на германските коли от зрънчо няма как да я караш без ремонти.
  • #12
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    До кви други тойоти да се опреш освен до служебни като нямаш 5 лева в джоба.Карай голфа и се радвай.Тойота е ролс ройс за теб.
  • #11
    5 rate up comment 19 rate down comment
    ваг фена ( преди 6 години )
    да бе да - не ти вярвам вече - ти само така си приказваш!!! пък и ти казах че искам 4 пaламарки - по 2 за всяка дупка!!!!!!!!!!
  • #10
    5 rate up comment 19 rate down comment
    майката на ваг фена ( преди 6 години )
    миличък недей да ревнуваш нали ти обещах две яки пaтки и за теб да има, хайде успокой се вече!!!
  • #9
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Един дръпнат жълт сектант си пише и отговаря. Проста и жалка работа, но до там му стига акъла