IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford разработва ново поколение на Focus RS

Европейският отдел на Ford официално обяви, че започва разработката на новото поколение на модела Focus RS, като публикува и първа снимка, тип тийзър на новия хечбек.

Ford разработва ново поколение на Focus RS
Всъщност работата по създаването на най-мощната модификация на Focus е започнала още преди няколко месеца. Вече има и прототипи преминаващи през тестове. Новото е това, че сега спортното подразделение на Ford Team RS вече официално получи зелена светлина за развитие на новия Focus RS. 


Дизайнът на новото поколение на „горещия” Focus е близък до този на модернизирания Focus ST. От Ford пазят техническите данни на новия автомобил все още в тайна, защото премиерата е далеч през 2009 г. Концепция на Focus RS обаче ще бъде представен от Ford в средата на 2008 г. 

Имаше информации, че Ford може да се откаже от разработването на ново поколение на Focus RS, заради по-строгите норми за опазване на околната среда приети от Европейския съюз, но очевидно от фирмата са решили да запазят „горещия” модел.
0 от 500