IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo добавя мощност на Giulia Veloce

Обновеният мотор на тази версия вече ще развива 350 к.с.

Alfa Romeo добавя мощност на Giulia Veloce

Италианският производител Alfa Romeo подготвя обновен двигател за седана си Giulia в модификацията Veloce. Моторът ще запази обема си от 2,0 литра и турбото, но ще получи допълнителна мощност от 70 к.с., съобщава Carscoops.

Alfa Romeo добавя мощност на Giulia Veloce

В момента версията Giulia Veloce развива 280 к.с., като по този начин тя е доста отдалечена от топ-модификацията на модела – Quadrifoglio. На свой ред тя е оборудвана с 2,9-литров V6 битурбомотор с мощност 510 к.с.

По тази причина италианците искат да запълнят пространството между двете модификации и ще форсират 2,0-литровият L4 двигател до 350 к.с. Така новата версия на Giulia ще може да се конкурира с BMW 3 Series 340 xDrive, под чийто капак е поставен 3,0-литров битурбо редови мотор с 6 цилиндъра и мощност 326 к.с.

Alfa Romeo добавя мощност на Giulia Veloce

Очаква се новият вариант на Giulia да се появи на пазара не по-рано от 2019 г. От Alfa Romeo вече официално съобщиха, че през 2018 г. промени в гамата двигатели на модела няма да се правят, но не коментираха какво ще се случи през 2019 г.

Снимки: Alfa Romeo

Тагове: alfa romeo giulia veloce
0 от 500
  • #19
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гледам грухтящите немски фенчета са се активизирали да плюят яко!Милите ще откачат ,че тая италианска корица натика любимата им премиум марката в калта.
  • #18
    7 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да добавят и актуалното разписание на обществения транспорт в жабката, че да не стане на отиване с Алфа, на връщане Пеша.
  • #17
    4 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кой ще го купи?На цената на немските машини еВсички ще се смеят на алфа
  • #16
    22 rate up comment 1 rate down comment
    2втек ( преди 6 години )
    Явно след обновяването на заводите на Алфа преди години се е оказало положително в надеждността и качеството на марката.
  • #15
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Един там ( преди 6 години )
    Мисля, че термина "премиум" е нищо повече от маркетингов похват, за изкарване на пари. Нагледал съм се на "премиуми" болшинството германски, с изтрити копчета по таблото и волана след година и половина ползване. Въобще не говоря за техническите проблеми. Всъшност, в гонитба за печалби, "премиумите" сменят моделите почти всяка година и качеството им падна жестоко. Някогашните Мерцедеси и БМВ вече ги НЯМА.А пък щом някой намира кусур на тази Алфа, мога само да му пожелая приятен ден.
  • #14
    31 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Алфа е била и ще бъде премиум винаги. А бмв ще си остане една посредствена фирма с еднакви коли и много много измами, но пък имат едно предимство пред Алфа. Винаги ще се радват на красивата и задница.
  • #13
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    Alfa e bila premium marka,kogato tova poniatie ne e bilo izvestno nikomo.Otkakto ima kriterii za tova tia e dale4 ama mnogo dale4 ot pokrivaneto im.Kolegata koito govori za 6ourumovete im e absolutno prav.Tova vliza v smetkata i teji mnogo dori
  • #12
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    много е пресилено да кажеш за алфа че е премиум виж им първо автосалоните след това пообщувай с персонала надникни в сервиза и ще побързаш да хлопнеш вратата
  • #11
    40 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В същност Алфа Ромео е била премиум марка още преди BMW да чуят що е това кола, освен това Джулия има и V6 версия с двигател от Maserati/Ferrari за феновете на този тип двигатели. Последните няколко години италианците само се дънеха, но тук наистина вкараха много ресурси, и се получи една читава машина.
  • #10
    26 rate up comment 1 rate down comment
    До Bmw435icc,X3G01: ( преди 6 години )
    Не знам каква марка е, но със сигурност те са вкарали идеята за премиум-практичен-спортен-седан...Иначе им виж цените - почват с около 15К над 3-тата серия базовите модели. На цени са малко по-премиум дори :D