IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще пуска по един нов модел на всеки три седмици

Плановете на компанията предвиждат 17 нови автомобила през 2018 г.

Audi ще пуска по един нов модел на всеки три седмици

Компанията Audi публикува финансовия си отчет за първите 9 месеца на 2017 г., като едновремено с това обяви и плановете си за 2018 г. От тях става ясно, че на всеки 3 седмици на конвейрите в заводите на производителя ще се качва по 1 нов модел.

Audi ще пуска по един нова модел на всеки три седмици

Това означава, че за 2018 г. Audi ще представи поне 17 нови автомобила. В тази бройки влизат и модификации на вече съществуващи модели на компанията. Официално е потвърдено, че през 2018 г. ще се появят следващата генерация на A6, напълно новото крос-купе Q8, новото A3 и електрическият всъдеход e-tron quattro.

През 2017 г. бяха представени моделите Q2, A8 и A7 Sportback, към които сега ще се присъединят техни S-версии. Подразделението Audi Sport подготвя още нови машини, като към последните попълнения RS 3 Sportback, RS 4 Avant и RS 5 Coupe ще бъдат добавени RS 5 Sportback и RS 5 Cabriolet.

Освен тях се очаква и свежо попълнение в семейството спортни коли Audi R8, както и ново Audi A1 Sportback, което ще се произвежда в завода на SEAT в Испания. Този автомобил ще използва платформата на новите VW Polo и SEAT Ibiza.

Снимка: Audi
 

Тагове: audi audi sport
0 от 500