IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M5 ще получи още по-мощна версия (ВИДЕО)

Модификацията с пакет Competition Package ще развива 640 к.с.

Новото BMW M5 ще получи още по-мощна версия (ВИДЕО)

Новото поколение на „напомпания” седан BMW M5 ще се предлага и в още по-мощна версия, стана ясно от видео, публикувано в страницата на американското подразделение на марката във Facebook.

Новото BMW M5 ще получи още по-мощна версия (ВИДЕО)

Новата модификация ще получи опционалния пакет Competition Package. Това, че тя ще се предлага на клиентите, си вижда на монитора на инофмационно-развлекателната система на заснетия във видеото автомобил.

Стандартният вариант на двигателя на последната генерация на седана – F90, показана по-рано тази година, развива точно 600 к.с. Максималният въртящ момент от 750 Нм си остава и при новата версия на M5. Ще се подобри обаче ускорението от 0 до 100 км/ч, което сега отнема 3,4 секунди, а вероятно ще нарасне и максималната скорост на машината.

Друга подробности липсват, но все пак може да се предположи, че версията с Competition Package ще има по-ефективни спирачки и пренастроено окачване. Продажбите на машината стартират през януари догодина, когато ше се състои и официалната премиера на този автомобил.



Снимка и видео: BMW
 

0 от 500