IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ясни са цените на Mercedes-Benz X-Class

Във Великобритания пикапът стартира от 31 040 евро

Ясни са цените на Mercedes-Benz X-Class

Британското подразделение на Mercedes-Benz обяви цените на първия пикап на марката – X-Class, чиито продажби стартират през януари 2018 г. Базовата версия на товарния автомобил ще се предлага за 27 310 паунда (31 040 евро).

Ясни са цените на Mercedes-Benz X-Class

При старта на продажбите Mercedes-Benz X-Class ще се предлага с двойна кабина и система за задвижване на четирите колела 4Matic. Пикапът, който е изграден на базата на Nissan Navara, ще се предлага в три версии - Pure, Progressive и Power. Гамата двигатели включва два дизелови мотора на Nissan – 2,3-литров със 163 к.с. за модификацията X220d 4Matic и със 190 к.с. за X250d 4Matic.

По-слабият вариант ще е достъпен с механична скоростна кутия, а по-мощния – със 7-степенна автоматична трансмисия. В средата на 2018 г. ще излезе и модификацията X350d 4Matic, оборудвана с V6 двигател.

Ясни са цените на Mercedes-Benz X-Class

Най-достъпното ниво на оборудване включва 17-цолови стоманени джанти, полуавтоматичен климатик, система за разпознаване на пътните знаци, камера за заден ход, слънцезащитна козирка, загряване на външните огледала, алуминиеви прагове, украсени брони и още други допълнения.

Да топ-верисии на пакипа да предвидени светодиодно осветление, 18-цолови джанти, хромирани елементи по каросерията, предни седалки с голям брой различни настройки, кожен салон и др. Клиентът ще може сам да избира и допълнителни опции, сред които са специален диференциал и увеличен клирънс.

Ясни са цените на Mercedes-Benz X-Class

Както стана дума, минималната цена на Mercedes-Benz X-Class за Великобритаия е 27 310 паунда, като за тези пари се предлага по-слабата версия в ниво на оборудване Pure. Топ-вариантът - X250d 4Matic с оборудване Power, струва 34 100 паунда (38 760 евро).

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz x-class
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много грозен мерцедес,Нисана е красив и оригинал,това имитация на оригинала от Япония.
  • #14
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Dodge Ram
  • #13
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз лично ако ми се наложи да си купя пикап, бих си взел само и единствено Форд Ф150.
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Интериорът е доста пипнат за такъв клас кола. Особено екранчето, воланът и решетките на въздуховодите напомнят S-клас, добре е. Външно си е типичен Бенц от последните години, бих го взел пред Нисан Насрана, определено.
  • #11
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тая голяма емблема прилича на съветски вентилатор или на петолъчката на партийния дом.
  • #10
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Вън бива,ама вътре, не.
  • #9
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Ime ( преди 6 години )
    Мерси. за тези пари (и по- малко) предпочитам Хлукс 2017 който карам служебно от няколко месеца."Срамно е бранд като МБ да пуска такива селски "Мерцедес е една от марките които, навремето, имаха коли почти във всеки клас. И няма нищо срамно в това.
  • #8
    11 rate up comment 3 rate down comment
    D ( преди 6 години )
    Пикапът, който е изграден на базата на Nissan Navara. Гамата двигатели включва два дизелови мотора на Nissan. Това е по скъп нисан.
  • #7
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    САмо заради изключително грозното табло с тези кръгли кичозни дюзи за вентилация и заради също толкова грозната и кичозна голяма емблема на нелепата, груба, дебелашка и неаеродинамична предница тази кола не би трябвало да си я купи човек с поне малко знания за красивото. Цялото табло е като направено от някаква гума, то грозно , то кълчено, то сгъвано и защо? Та Нисан Навара е КЛАСИ над тоя пикап.
  • #6
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    То страшен въздуховод - със забит фар в него и другото пластмасов капак - пълна бутафория. И на джиповете им е същата смешка.