IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

В класацията влизат по два модела на Acura и Jeep, както и четири на Nissan

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Специалистите от изданието Autos Cheat Sheet направиха класация на 10-те автомобила, предлагани на пазара в САЩ, които най-силно са разочаровали своите собственици. Рейтингът е направен след допитване до шофьори в страната.

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Acura RLX


Като огромно разочарование е определена Acura RLX, от която са се оплакали 50% от нейните собственици. Те са категорични, че колата не си струва парите – 50 000 долара, като за тази сума са можели да си купят модел на Mercedes-Benz, Audi, BMW или Hyundai.

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Jeep Patriot

Същият резултат постига и Jeep Patriot – само половината от собствениците му продължават да го харесват, а останалите 50% са на противоположното мнение. До него се нареждат два модела на Nissan - Sentra и Versa Note, които получават одобрение от 49%. Особено големи са критиките към втория автомобил, които с цена от 15 480 е сред най-достъпните на пазара в САЩ.

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Nissan Frontier


Подобен е резултатът и на друг автомобил на марката – Frontier (одобрение от 46%), който е критикуван заради шума в кабината и ниското качество на агрегатите. Претенции има и към двигателите на модела, както и към скоростните кутии, чиито избор е определен от собствениците като „неадекватен”.

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Acura ILX


В класацията е и друг модел на Acura – ILX, от който са доволни 41% от шофьорите му. Автомобилът, който  до голяма степен повтаря деветото поколение на Honda Civic, е определен като твърде шумен и бавен, като има претенции и към боята, която се оказва некачествена.

Експерти обявиха Топ 10 на най-разочароващите коли

Nissan Pathfinder


В първата десетка на класацията, направена от Autos Cheat Sheet, влизат още Nissan Pathfinder, а също така Infiniti Q50, Dodge Dart и Jeep Compass.

Снимки: Производителите

Тагове: autis cheat sheeps
0 от 500
  • #12
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Жълтия ляв пак с неговите Тойотки, ни обяснява как на село са перфектните коли.
  • #11
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти VW не ги мисли, те си имат представител във всеки един сегмент.
  • #10
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не подценявай Киа и Хюндай,виж класациите за качество и удоволетвореност в САЩ.
  • #9
    14 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тойота прадават най много на този пазар и е показателно че няма техен модел. Държат си на качеството хората. Немците ги няма по простата причина че продават пренебрежително малко за да ги обхване класацията и допитването. Иначе щяха да е окупират тази класация без да дадат шанс на останалите.Лично мен ме учудва присъствието на АКypa. Явно Хонда са е занемарили тази марка защото преди време беше синоним на добри луксозни коли.Нисан докато са в съюз с Рендетата нищо добро не ги чака. Факт!
  • #8
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я виж ги! След трите премиум марки слагат Хюндай, не VW или Шкода.
  • #7
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Дошка ( преди 6 години )
    ..ох цял ден тичам,...нема го тоя моя Дошко,.. да се е мяркал тука из форума..избягал от вкъщи,лаптопа го няма та мислех ,че седи под некое дърво и пише ли пише за пустите му жълти кочини.Ей тоа човек не се спря.Сивик та Сивик..само това приказва,..как щчл да наказва другите на Ринга..Иначе Астро-Лексуса ни е удобен,кашони,буркани за всичко става..
  • #6
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    До ***-а,Немксия фронт е готов, но зад океана още са в шок, че точно в Америка им храчат на "премиум" марките.Иначе тука питай жълтия професор, той е най-запознат.
  • #5
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Модератор ( преди 6 години )
    Вижте каква хубава публикация за набиране на коментари съм ви дал.Хайде пишете, че алтомедийката взе да запада.
  • #4
    20 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те хората сами си казват, "да бях взел Мерцедес, Ауди, БМВ или ДОРИ ХЮНДАЙ" вместо "премиум" Хонда или там някъв жълт премиум леген.Пък нека да са пренебрежимо малки продажбите.Ще си позволя да те цитирам "и макдоналдс продават много, но не значи, че са здравословна храна", нали така беше, жълтурник ***.
  • #3
    21 rate up comment 22 rate down comment
    професора ( преди 6 години )
    Немските не са в класацията заради пренебрежително малките си продажби :D