IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Никога не е късно да станеш за смях (ВИДЕО)

Неочакван край на гонка между Tesla Model X и BMW M5

Никога не е късно да станеш за смях (ВИДЕО)

Любопитно видео с улична гонка между два наистина много бързи автомобила - Tesla Model X P90D и BMW M5 F10 се появи в интернет-пространството. Най-интересен е финалът на тази надпревара.

Никога не е късно да станеш за смях (ВИДЕО)

Клипът е заснет в Русия, става ясно от репликите, които си разменят возещите се в електромобила. Именно пасажерът в него снима с мобилния си телефон, без сам да предполага какво ще се случи накрая.



Снимка и видео: YouTube

Тагове: bmw m5 tesla model
0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    мани камиона, като му махнат ограниченията и е празен ще бяга... въпросът е че Тесляка нещо не бяга на Баварията бе, що така го няма никакъв на доускоренията?! От 0-100 е едно ама от там насетне нещо голямо издишане? :)
  • #16
    6 rate up comment 3 rate down comment
    SCANIA V8 ( преди 6 години )
    Чета тук специалисти, които твърдят, че в Русия било много хубаво, направо рай неземен. А точно с камион(композиция) ще преоткриете красотата на Русия -магистрали и скоростни пътища като пистите на летището в Тушино, да ама не. Там понятието пътна настилка е много разтегливо понятие. Там не за нов камион(имам предвид за марките от Голямята 7-а)там си вървят стари машини от западните и техните дараци. А като добавим корупцията на пътната им полиция и ГАИ(това е като нашия ДАЙ) картинката е пълна.
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    propov ( преди 6 години )
    Това с тира ми се вижда шмекерия няква. Тоя мина като летяща чиния. Според мен видеото не е истинско.
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ... и накрая дойде горския и ги постави по местата им.
  • #13
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Ммм ( преди 6 години )
    До "Анонимен" Ми аз предпочитам да ме управляват такива феодали,които и историята си ценят и армия си имат и то една от най-модерните,а не като нашите разградили държавата и кой откъдето мине граби ли граби заедно с тях. В русия отиди един път и ще видиш че това което говориш не е истина.
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Жълтурчо, дори под "ника" е46, пак си разпознаваем.Не вярвам да си толкова ***. Или нещо се лъжа?
  • #11
    6 rate up comment 4 rate down comment
    бай той ( преди 6 години )
    На отсечката В.Търново-Русе при разклона за Плевен къдуто има ограничение 60 км/ч турските тирове летят с над 100 км/ч. Много пъти са ми са се изправяи косите и катастрофите са били на косъм. Точно на това кръстовище всяка година стават много кятястрофи със зягинали. Има знаци и т.н., но нищо. Малко по-нагоре често има ченгели дебнещи в храстите. До сега не съм видял да спират турски тир, макар точно те да нар,шават най-много.Караш си по правилата и те спират теб да те питат сега какво ще правим
  • #10
    6 rate up comment 8 rate down comment
    бай той ( преди 6 години )
    За коя гАйропа говорите?Тази в БГ не е.Тук турските тирове избиха една камара народ и нето скорост, нето правила ги впечатляват. Газят и убиват масово. Ако нещо се случи веднага турското посолство реагира и водача си го прибират в турция. Ако работата стане по-напечена Ердо се обажда на Боко. Боко му се извинява, че българи са имали наглостта да умират и оправят работата с турския шофер. Лично мен турски тирове са ме изпреварвали със 120 км/ч по първокласни пътища където максимума е 90 км/ч.
  • #9
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Русия е диктатура, също както и Турция. През 2017 да те управляват феодали ако не е символ на пропадналост-не знам какво е.
  • #8
    11 rate up comment 0 rate down comment
    младен ( преди 6 години )
    Да. Това беше наистина добро :)