IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианец поднови войната си с BMW (ВИДЕО)

Този път мъжът запали лимузина пред щаб-квартирата на баварците

Италианец поднови войната си с BMW (ВИДЕО)

Италианецът от ирански произход Пормосхени Хади отново напомни за себе си по доста скандален начин. Мъжът е в конфликт с BMW още от 2008 г. и от време на време организира публични протести, по време на които отправя обвинения към баварския производител. Традиционно те са придружени с унищожаване на автомобил на марката, като същото се случи и преди дни в Мюнхен.

Италианец поднови войната си с BMW (ВИДЕО)

Всичко започва, когато бизнесменът си купува чисто ново BMW M6. Мъжът се оплаква вибрации в купето, шум в двигателя и трудно превключване на скоростите. Хади се свързва с търговеца, продал му колата, като и с централата на BMW, но и от двете места отказват да признаят вина. В крайна сметка италианецът спира да плаща лизинга на колата, а това му създава сериозни проблеми с банката, отпуснала кредита.

Накрая мъжът е принуден, по думите му, да обяви война на баварски производител. През 2013 г. по врме на автосалона във Франкфурт той публично разби с брадва злополучното BMW M6, чиято цена е 120 000 евро. Година по-късно Хади повтори акцията си, като този път унищожи друг автомобил на BMW недалеч от входа на автосалона в Женева.

Италианец поднови войната си с BMW (ВИДЕО)

След 3 години затишие мъжът отново се прояви, като запали BMW 7-Series в близост до каб-квартирата на баварския концерн в Мюнхен. По традиция акцията му беще съпроводена с издигането на лозунги, в които твърди, че BMW лъже и шантажира клиентите си.



Този път пожарната реагира бързо и загаси горящата лимузина. Дошлите на мястото на инцидента полицаи арестуваха Хади, който обаче е категоричен, че не се плаши нито от глоби, нито от евентуално влизане в затвора. Окован с белезници, мъжът каза само едно: „Войната продължава”.

Снимка и видео: Auto.Mail
 

Тагове: bmw
0 от 500
  • #12
    6 rate up comment 15 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    Бмв е велика марка с история и то точно италианец да я пали дето техните коли от незнам кои са по-зле!Платен *** е тоя!
  • #11
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    този и още 10 коли да запали аз пак ще си карам БМВ , просто съм доволен от колата
  • #10
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хе Хе човека просто иска някой да му плати и да прибере едни пари .... бизнес или вече се е превърнало в изнудване .... това е до втория път ... от там нататък показва че просто е един луд
  • #9
    20 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    BMW никога не са били много качествена и надеждна марка. Просто марката е "секси" и има "харизма" във очите на хилядите фенове. Дизайна е привлекателен (относително) и колите са приятни за каране със спортно поведенеие.Иначе който иска стабилно направена спортно-луксозна кола във същия клас си купува Лексус. Новите им модели са страхотни според мен. По нищо не отстъпват на немските. А в същото време са малко по евтини, и много по надеждни.
  • #8
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И на вас в лицето ви казваме, че сте ***, ама не преставате да бъдете *** и пак си ходите по паради.
  • #7
    26 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Смо така,да им се казва истината в очите на швабалята,понеже доблест нямат да си признават грешките..
  • #6
    32 rate up comment 13 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Човека веднъж си е купил пълен ***, втори път няма да се мине.
  • #5
    17 rate up comment 27 rate down comment
    Кой знае ( преди 6 години )
    кои жълтурковци му плащат цирковете!? Че в последно време дори на "техния" терен САЩ и Япония Мерцедес и БМВ им разказват играта.
  • #4
    15 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Обикновен жълтур, като нашите. Просто тоя има пари и така си показва омразата към определена марка, а нашите ей тука плямпат цял ден.
  • #3
    18 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По скоро психично болен. Ако това го смяташ за интелигентоно, то показва на какво ниво си.