IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

Премиерата му е пренасрочена за 2021 година

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

Следващият модел на Alfa Romeo – седан, който ще е по-голям от Giulia, ще се забави до 2021 година, съобщи Automotive News. Така дебютът му ще бъде след планираните освежавания на новите предложения на италианците – Giulia и кросоувърът Stelvio.

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

По-големият седан трябва да е пряк пазарен конкурент на 5-ата серия на BMW, E-класата на Mercedes и Audi A6. Възможно е и по-сериозно отлагане на дебюта му, тъй като в Alfa Romeo залагат много на успехите на Giulia както в Европа, така и в Щатите. За момента обаче Guilia не оправдава надеждите на шефовете на FCA за ръст на продажбите.

В Щатите това донякъде се дължи на продължаващия отлив на клиентите от традиционните седани, като все повече купувачи избират кросоувъри и SUV модели. Тази тенденция е налице и в Европа, както в компактния, така и в средния клас.

Много е вероятно, в Alfa Romeo да заложат повече на Stelvio, който дебютира в началото на втората половина на годината и намира радушен пример сред почитателите на елегантния италиански дизайн и темперамента на автомобилите на Alfa Romeo.

0 от 500
  • #5
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Радва ме кои марки си сложил в най-нисшите класове.... правилно е според мен
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не се продава щот, нещо не можаха да оцелят сегмента.В най-нисшите класове първо сред Тойота, Хонда, Нисан, Митсубиши, Лексус, легенди колкото искаш,После малко нагоре сред Фиат,после още малко Рено, Пежо, Ситроен,
  • #3
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Няма как хората толкова бързо да си върнат доверието. Трябва още едно поколение със запазване на качеството, плюс да докажат, че на старо колата има добра стойност, а не е разалина.
  • #2
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Що не я харесват тая Алфа .. толкова я хвалеха а няма продажби
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    редакторчета!!! ( преди 6 години )
    Публикувано във факти.бг:Alfa Romeo замразява работата по новия си седан от горния сегмент на средния клас. Бъдещият италиански конглокент на Audi A6, BMW 5er и Mercedes-Benz E-Klasse ще се появи не по-рано от 2021 г., твърди Automotive News.Временното отлагане на проекта със сигурност е по-оптимистичният вариант за съдбата на модела, тъй като съществува немалък риск от пълното му прекратяване. Надеждите за пробив на американския пазар, който да даде глътка въздух на легендарната марка, засега не се оправдават.През август в Щатите са продадени едва 916 бройки от новата Giulia, а реализираният от началото на годината тираж достига 5 494 екземпляра. За сравнение само през миналия месец BMW 3er са си купили 5 379 американци, а от януари досега - 37 170.