fallback

Финландец навъртя 400 000 км с Tesla Model S

Шофьорът на такси е използвал автомобила през последните 3 години

Финландски шофьор на такси навъртя 400 000 км. с своя Tesla Model S. Собственикът, чието име е Ари Нисьосеста, е използвал автомобила през последните 3 години, като твърди, че не е имал сериозни проблеми с електромобила през целия период.

Пред местното издание Helsingin Sanomat, Нисьосеста сподели, че единственото по-сериозно премеждие е било свързано с батерията. Това наложило тя да бъде ремонтирана, но финландецът добавя, че начинът на работа на Model S не се е променил след това.

Тагове: model s tesla model 3
fallback
  • #8
    Този ( преди 6 години )
    Това прави по 133 000 км на годинапри около 260 работни дни това са малконад 500 км на денпри 8 часа работно време са над 60 км/на часдаже да не е спирал да взима клиенти и да чака клиенти ще направиш средна скорост 63 кога цъфнат налъмите поредната порция пропаганда за тоя *** дето му намаляха продажбите драстично :)
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    Автомобила е купен 2014, т.е. са повече от 36 месеца затова може би са под 10000км средно на месец. Тук е ясно че я е карал повече от един човек, все пак е гаранционна и се възползват.Хайде сега говорете на колко трябва да се сменя батерията.Мой беатовчед като си взе новата дизелова октавия за 2 год и навъртя 180 000км после баща му я кара 1 год и я махнаха.Не знам как е карал толкова много въпреки че не е таксиметров, а в земеделския бизнес.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Евала на Тесла.Добре, че са те да дадат начален тласък на електромобилите и да ги направят масови.Явно петролните лобита са се съгласили, защото досега и други са се опитвали, но винаги електрическата кола е била убивана. Явно трябваше цялото това нещо да стане не от автомобилна компания, а друга, защото на всички е известно, че се печели после много от обслужване и резервни части докато при електромобилите ги няма тези неща.Немците се дърпат толкова много защото цели отрасли ще закрият.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    По принцип е възможно да ги е навъртял. Не съм ходил във Финландия, но имам няколко познати, които са ми разправяли, че тазм е доста радко населено и между 2 къщи разтоянието може да е 10-20 и повече километри в северната част. Там, като си ходели на гости било винаги с приспиване. Така, че не правете сравнение с положението у нас. В София или някой голям наш град и където и да е е невъзможно, но там да. Също така на хората им е било интересно да се качат на Тесла и са го правили често.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    пълна измислица е тая новина
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    при климата във Финландия голямо зареждане е паднало най вероятно е спял докато се зарежда и после айде пак газ 360 километра средно на ден ,но ако е нямал и един почивен ден през тези 3 години
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я да видим сега какво ще уплюят драскачите.Средно 2500км на седмица или 360км на денТук едни пишеха че можела да мине 200км с пълно зареждане, а този предимно си я е бил зареждал вкъщи
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хмм много интересно тази кола явно се е карала на двойна езда или шофьора изобщо не е почивал през тези 3 години
fallback
Последни