fallback

Финландец навъртя 400 000 км с Tesla Model S

Шофьорът на такси е използвал автомобила през последните 3 години

Финландски шофьор на такси навъртя 400 000 км. с своя Tesla Model S. Собственикът, чието име е Ари Нисьосеста, е използвал автомобила през последните 3 години, като твърди, че не е имал сериозни проблеми с електромобила през целия период.

Пред местното издание Helsingin Sanomat, Нисьосеста сподели, че единственото по-сериозно премеждие е било свързано с батерията. Това наложило тя да бъде ремонтирана, но финландецът добавя, че начинът на работа на Model S не се е променил след това.

Тагове: model s tesla model 3
fallback
  • #58
    бакшиш ( преди 6 години )
    при 2 евро на км без бакшишите и помпата бая пачка е направил ,почти 1 милион евротам да си таксиджия , е ако не си измамник де тогава е тук става
  • #57
    Jiko ( преди 6 години )
    То се е видяло,че тука бол с мечтатели за Тесла,които се надяват след 10-15г да им падне една от Горубляне и да почнат Драговете по светофарите и да я зареждат през 10 ластика от панелката,незнам случайност или не,но Маздата ми 6 е на 370000км и само бенз и газ,единствено масло и филтри през 20000км,а и гуми,с тея пари,които струва тоя акумулатор Тесла ще си купя 4 нови коли от магазина драги Тесладжии
  • #56
    Анонимен ( преди 6 години )
    Имали нещо невярно от написаните подолу 6 точки за Tesla Model S P100DL?
  • #55
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нещо за сървис асистънт да си чул? Лонг лайф масла? Защо си мислиш че в Бг, влизат дръгели на различни км от около половин милион? С бастуните отзад?
  • #54
    Анонимен ( преди 6 години )
    Оня бавния пише че консумативите се сменяли на 50 000км за 400лв. Дай да видим къде ги пише тези твои сънища.Тоя е доста ограничен. Бензинка, дизел или на газ след 480000км в 50% от случаите ще се е разпаднала или ще гори по литър масло на 500км. През автомобила ще са минали над 100 000лв.
  • #53
    Анонимен ( преди 6 години )
    То в България е пълно с крадци затова сме на това положение. Хората с пари от измами не им дреме колко ще им коства автомобила после и си го вземат да бръмчи, че да се обръщат хората, Както всеки с А3-ка или гоуф прави. Няма разлика между едните и другите.
  • #52
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вярно бре, аз се чудех защо в Бг е пълно с ТеслиМухаха, заваляха вицовете. Отивам да си сипя едно
  • #51
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво повече иска българина, Тесла предлага:1) най-бързо ускоряващия автомобил до 100км/ч2)най-евтиния автомобил с подобна бързина до 100км/ч3)един от най икономичните4)с най-ниски разходи за поддръжка в сегмента си5)един от най-сигурните на пътя при катастрофа6) с най-добрата система за автономно движение по пътищатаи т.н.
  • #50
    Анонимен ( преди 6 години )
    Който нямал автомобила от статията не можел да коментира, а Чирон имаш ли *** като коментираш че било най-доброто под статията му?
  • #49
    Анонимен ( преди 6 години )
    Познатите му карали Q7, S klasa, 7 серия, ...То туй са му познатите от фейса, дето са познати на други познати, които имат познати с изброените коли. Ама не в гаража, а на снимки.Абе ВАГи-налски комплексар, вземи се скрии и стига дрънка глупости, че и децата почнаха да ти се смеят!
fallback
Последни