fallback

Финландец навъртя 400 000 км с Tesla Model S

Шофьорът на такси е използвал автомобила през последните 3 години

Финландски шофьор на такси навъртя 400 000 км. с своя Tesla Model S. Собственикът, чието име е Ари Нисьосеста, е използвал автомобила през последните 3 години, като твърди, че не е имал сериозни проблеми с електромобила през целия период.

Пред местното издание Helsingin Sanomat, Нисьосеста сподели, че единственото по-сериозно премеждие е било свързано с батерията. Това наложило тя да бъде ремонтирана, но финландецът добавя, че начинът на работа на Model S не се е променил след това.

Тагове: model s tesla model 3
fallback
  • #28
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако за теб автомобилните услуги се изчерпват само в превозването на гардероби, то ти наистина VAGонетке си изключително зле!Спешно имаш нужда от специализирана медицинска помощ! Много спешно! Побързай!
  • #27
    Анонимен ( преди 6 години )
    Той може да има тесла и с нея да работи по строежите -не подценявай хората.
  • #26
    Анонимен ( преди 6 години )
    VAGонетке, пак го обърна на това кой какво имал и кой какво щял да си купи.Темата на разговор е съвсем различна, но с това твое повърхностно и елементарно мислене на индивид с еволюционно развитие преди човека, явно няма как да го осъзнаеш. Казах ти да си караш нафтовата печка нов внос и да не се мъчиш да разсъждаваш, защото не ти се получава!Ако искаш нещо да кажеш, отговори на запитването защо под всяка статия за японски коли, електрички, хибриди, водородни и т.н. ти хействаш!
  • #25
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Във фирми предлагащи транспортни услуги има автомобили Тесла"И какво превозват? Гардероби? Мухаха
  • #24
    Анонимен ( преди 6 години )
    До предния качи се в теслата си напиши на едно листче аутомедиа.бг и направи една снимка с телефона си и дай линк. Ааа ама ти нямаш тесла!? Няма и да имаш, ама продължавай да мечтаеш за тесли, електирчки и хибриди за стотици хиляди лева докато се возиш на (тр)адския транспорт.
  • #23
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прави ми впечатление, че тук един индивид винаги пише едни исъщи простотии за хибриди, електромобили и за всички превозни средства на алтернативни горива.Всички разбрахме, че кара ТДИ, но защо толкова много е против останалите видове задвижвания не мога да разбера? Абе карай си нафовата печка бе льольо и остави другите да си карат каквото им е кеф. Те на теб с какво ти пречат? Ти си този, който пречи с тракалника си и замърсява, а не другите.Бас държа,че си без катализатор.Тунинговал си я...
  • #22
    Анонимен ( преди 6 години )
    На нафтаджиите хич не им се иска да им вземат крадената нафтица и драпат ли драпат да остане канцерогенната технология непокътната. За тяхно съжаление нещата се променят и съвсем скоро ще сме свидетели на забраната на нафтовите печки. Тракалниците ще умрат, както стана с динозаврите, парните локомотиви и конските впрягове.Това е действителността неукий,колкото и да не ти се иска ще се случи въпреки невежите,като теб. Винаги е имало невези задръстеняци,които са искали да си остане всичко старо.
  • #21
    Анонимен ( преди 6 години )
    Във фирми предлагащи транспортни услуги има автомобили Тесла, някой от които е изминал 300000 мили или 480 000км. Поддръжката им излязла 10500$, а друг подобен автомобил щял да им изгори 86000$. Модел S си е избил цената.Никой не е казвал че си мечтае просто тук се споменава това каквото е, въпреки че това не ти харесва
  • #20
    Анонимен ( преди 6 години )
    Статията мязала на фейк,а ти пак се опитваш да мислиш. Къде намери истинската първоначална статия, защото явно не се сещаш,че това не е материал на аутомедия.
  • #19
    Bmw435i ( преди 6 години )
    Kolkoto i da ne mi se viarva osobeno na toyotodjiite dnes si pora4ah 4isto nova Tesla model X.Triabva da pristigne kato kolednia mi podarak.Izklu4itelno sam razvalnuvat
fallback
Последни