IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny

Изображения на бъдещото поколение изтекоха по куриозен начин в мрежата

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny

В Suzuki са почти готови с новото поколение на най-остарелия модел в гамата си - компактния всъдеход Jimny. Снимки на четвъртата генерация изтекоха в мрежата по доста куриозен начин - те са направени с телефон от прожекционна стена по време на вътрешнофирмено заседание.

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny
Снимки: Motor1

Jimny, което се слави с отличните си офроуд способности, е представено за пръв път през 1970 година, а сегашното му поколение е на пазара от далечната 1998. Бъдещото Jimny ще запази квадратната форма и грубоватото излъчване на познатата ни кола, както и характерни детайли като смъкнатите надолу задни светлини и резервната гума на задния капак.

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny

Новост ще е освежената предна решетка, както и възможността клиентите да индивидуализират цвета на покрива, колоните, протекторите и други елементи.

В интериора Jimny ще получи доста от свежия стил на Ignis, както и голям сензорен екран за управление на мултимедийната система.

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny

Всъдеходчето и занапред ще продължи да се предлага само с 4х4 задвижване, за да изпъква сред тълпата от "паркетни" градски кросоувъри. Още не е ясно с какви двигатели ще се предлага то, според някои източници японците вероятно ще заложат само на атмосферния си 1.2 (опционално във версия мек хибрид), и ще запазят трицилиндровите турбомотори за по-малките си модели.

Очаква се новото Jimny да се появи на пазара в началото на 2019 година.

Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny
 

Тагове: suzuki jimny suv
0 от 500
  • #7
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Както и да го направят е все тая. На външен вид никой не избира подобен автомобил. Важното е да запази всичките си качества да е здраво, икономично, надеждно и с възможности извън пътя и да не са му вдигнали цената. Това е вярната формула на която разчитат японците.Всичко останало е фукня, гАзария и избиване на комплекси.
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Кико ( преди 6 години )
    Много грозно бе! Май моята версия от 2007 г. - 1.5 DDiS ще си остане най-красивият вариант му вариант създаван досега. Дори последният фейслифт бе залитнал към прекалено ръбестите форми.Това пък на снимкитене мяза на нищо! Язък!
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    ЦАХАЛ ( преди 6 години )
    Защото не е вкус а отживелица бро
  • #4
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    Защо няма нито един съвременен автомобил с механични бутони, опростен и концентриран върху шофирането...От всички автомобилни производители, от всичките им модели, от всичките им версии.Как няма 1 версия на 1 модел на 1 производител, който да каже:"Точно този съвременен автомобил е предназначен само за клиенти с класически вкус".
  • #3
    21 rate up comment 1 rate down comment
    zzz ( преди 6 години )
    Че те да бяха пуснали направо стария Самурай ...
  • #2
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Тушиба Туне ( преди 6 години )
    Какво му е на сегашното?! Изглежда много по-добре от този проект за куфар.
  • #1
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    if it aint broken, don't fix it