IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво означават имената на 10-те култови модела на Toyota

Колкото и да е странно, японците имат отчетливо предпочитание към латинския език

От цветя до древногръцките митове и легенди – това са част от имената на най-популярните модели на Toyota. Нека видим какво точно означават названията на 10-те най-популярни автомобила на японския произвозител.


Откъде произлизат имената на най-популярните Тойоти (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #14
    75 rate up comment 41 rate down comment
    re ( преди 6 години )
    Пичове, женски полови органи, определят ги като 4 типа. -1 Тойота, непретенциозна, но върши работа, -2 Хонда, по-добре от Тойотата, но не е Мерцедес, -3-ти тип Кадилак, много е добре вози добре, но не е най-доброто. -4-ти тип Мерцедес, вози страхотно, мирише страхотно, изглежда страхотно, но иска поддръжка, иска да я пастираш, да я лъскаш и постоянно да я следиш, за да не ти е отмъкне някой друг. Нищо особенно, но показва вижданията на американците относно колите. И кое за тях е най-доброто
  • #13
    76 rate up comment 42 rate down comment
    10 различни имена ( преди 6 години )
    или обединени само в едно - ЛЕГЕНИ!
  • #12
    38 rate up comment 73 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ха-ха, за пръв път чувам за "изгонени от Германия некадърни анадолци". Такива просто няма. Колкото до турските Тойоти - благодарете на европейската протекционистка политика. Ако зависеше от Тойота, всичките им коли щяха да е правят в Япония.
  • #11
    44 rate up comment 74 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вземи 5к и ела да ми покажеш една турска част в турската. ми Тойота, после сложи на масата още 5к и ми покажи едно нещо сглобено от изгонен от Германистан анадолец!От Германистан фрау изперкел не ги гони, а ги приема с пълни обятия.Последният транш над 1 млн. тарамбуки в германистан. Нещо по въпроса?А иначе последния завод на Фолк с Ваген в китай преди дизелгейт е на стойност 9.8 милиарда евро. Даже тук имаше статия. Иначе ти си мисли, че ВАГена ти не е китайска бракма сглобена от тарамбуки!
  • #10
    76 rate up comment 36 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вземи едни 2к лв и ела да ми покажеш една китайска част в моя ФВ. В обратния случай аз ще ти дамА турската Тойота се сглобява от изгонени от Германия некадърни анадолци ...
  • #9
    40 rate up comment 78 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По-добре турска тойота, отколкото китайски Фолк с Ваген, сглобяван от емигранти и анадолци в Германия.Ако не вярваш на мен погледни ТЮФ и ще разбереш!
  • #8
    39 rate up comment 77 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами прочети българския форум на Фолкваген и ще разбереш че турските Тойоти всъщност са си много добри. Не казвам че са перфектни - такива автомобили няма, просто са по-добри от останалите.
  • #7
    79 rate up comment 36 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колеги, да ви кажа ли един виц ? - Тойота.ахахахахааах хахаха
  • #6
    29 rate up comment 74 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз понеже съм професор, съм много доволен от тойотата ми, която е еко и много технологична и е бяла.
  • #5
    80 rate up comment 34 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Като чета българския форум на Тойота затова как хората са "доволни" от турските Тойоти, направо не мога и да си представя дали си вярваш поне малко на това, което си написал!