IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Премиерата на компактния T-Roc ще се състои на 23 август

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Компанията Volkswagen показа видео с новия си компактен кросоувър T-Roc. Той ще се разположи под Tiguan в гамата на германския производител.

Volkswagen показа видео с новия си SUV

Информацията за кросоувъра засега е оскъдна, но е известно, че дължината му ще бъде 4321 мм, тоест колкото VW Golf. Височината на T-Roc ще е 1646 мм, което е с цели 100 мм повече от VW Polo, чиято основа използва. Обемът на багажника ще е около 400 литра.

Компактният всъдеход ще получи каросерия в два цвята, като и цифров панел и светодиодни главни светлини, които ще се предлагат като опция. В салона ще се появи и дисплей с диагонал 10 инча.

По предварителни данни, в гамата мотори ще попаднат бензинови агрегати с обем 1,0-1,8 литра и мощност от 105 до 190 к.с., както и дизели с обем 1,6 и 2,0 литра, развиващи от 115 до 150 с. Скоростни кутии са 6-степенна механична или 7-степенна роботизирана с два съединителя. По-късно ще излезе и „спортна” версия с 2,0-литров двигател с 300 к.с.

Официалната премиера на VW T-Roc е насрочена за 23 август, а пред публика кросоувърът ще бъде показан по време на автосалона във Фракфурт през септември. На пазара моделът ще трябва да се пребори за клиенти с Nissan Juke, Mazda CX-3 и Renault Captur.


Снимка и видео: Volkswagen

 

Тагове: volkswagen t-roc
0 от 500
  • #8
    11 rate up comment 11 rate down comment
    до: Нев ( преди 6 години )
    Мощността може да е паднала значително, но за сметка на това разхода на гориво се е вдигнал повече на нафтовите им печки.Скоро очаквам да измислят евро 7 еко норма, която да се покрива само от немските таралясници. Поне на книга ще го покриват, а иначе все още ще са около евро 4 реално. А това грозното подобие на шкода рапид изобщо няма нужда от коментар. Много е зле.
  • #7
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сигурни ли сте че това не някой фейслифт на Шкода Рапид, на това прилича.
  • #6
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много ми е интересно какви автомобили карат потребителите, които наричат този симпатичен SUV - "кош" ...
  • #5
    7 rate up comment 15 rate down comment
    bmw435i ( преди 6 години )
    Tozi T ROC e absolutno premium product.Mislia 4e oficialno VW e premium brand
  • #4
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Нев ( преди 6 години )
    "както и дизели с обем 1,6 и 2,0 литра, развиващи от 115 до 150 с." Значи сега след дизелгейт, когато екологичните норми се спазват, евентуално, изведнъж литровата мощност на прехвления немски Вгенов дизел нещо значително е паднала!:)
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    dsg ( преди 6 години )
    4х5 няма ли да има туй нещо
  • #2
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не се научи да пишеш на кирилица. На всяко гърне мирудия. Даже и с латински букви не ти се получава. А за коша какво да кажем - отново нафта и отново дими.
  • #1
    8 rate up comment 8 rate down comment
    bmw435i ( преди 6 години )
    STRAHOTNO NAISTINA.VISO4INATA E DOSTA KOETO OZNA4AVA 4E GROUND CKERANCE 6TE E PONE 200mm,KOETO E SUPER