IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ откриха още 12 непродадени суперколи на Lexus

Дилърите предпочитат да крият останалите LFA в складовете си

В САЩ откриха още 12 непродадени суперколи на Lexus

Спреният от производство преди 5 години Lexus LFA все още може да бъде намерен за продажба, съобщава изданието Autoblog, според което 12 нови автомобила в САЩ очакват първите си собственици.

В САЩ откриха още 12 непродадени суперколи на Lexus

Представител на производителя е потвърдил пред изданието, че суперколите са налични за продажба. Шансът обаче някой да успее да се сдобие с автомобила не е голям, тъй като дилърите на марката държат машините в складовете си, а не ги излагат в салоните. Те предпочитат да ги използват като експонати за изложения или ги пазят за колекцонери.

Не е за пренебрегване и фактът, че цената на Lexus LFA (особено нов) ще продължи да расте през годините. От модела бяха произведени едва 500 бройки, така че тези 12 автомобила представляват едва около 2% от тиража на суперколата.

В момента колегите от Autoblog се опитват да разберат дали има непродадени коли от модела в Япония и Европа, където той също се предлаташе от производителя.

Снимка:Lexus

Тагове: lexus lfa
0 от 500
  • #4
    23 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вие май не разбирате статията.Тя гласи, че дилърите не ги продават, за да могат да вземат повече пари в бъдеще, защото цената им расте с времето, а не че няма кой да ги купи.*** ви *** явно са и бездънни...
  • #3
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дилърите го пазят за да вземат още по-висока цена, понеже е спрян от производство. Чисто финансов интерес, другото са приказки от 1001 нощ.
  • #2
    12 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Поредния мит развенчан !толкоз за великата койотата с името алексис и още по великото лфа !легените са за балъци и дошоваци- но явно и те са краен брой - 1 в гетото в бг
  • #1
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ха ха ха ха ха ха ха ха....