IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

LADA Vesta SW Cross Exclusive има клирънс от 203 мм

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби LADA Vesta SW Cross Exclusive бяха публикувани от изданието RCI News. Топ-версията на LADA Vesta бе показана като концептуален модел преди 2 години, а това е нейният сериен вариант.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Габаритите на автомобила са дължина от 4424 мм, широчина – 1785 мм и височина 1588 мм. Разстоянието между двете оси достига 2635 мм. Клирънсът на комбито Vesta е увеличен до 203 мм.

Версията Exclusive е получила специален ярко-син цвят, който не се предлага за седана Vesta. Покривът и огледалата за заден ход са боядисани в черно, поставен е и допълнителен спойлер.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

В интериора се залага на черна гланцирана пластмаса, кожа и алкантара. Воланът, на който е поставен емблема Exclusive, също е кожен, а праговете и педалите са метални.

Задвижването на автомобила става с 1,8-литров бензинов двигател, развиващ мощност от 122 к.с. Той работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия. При седана Vesta същият мотор се комбинира единствено с роботизирана трансмисия.

Първи снимки на новото руско всъдеходно комби

Продажбите на LADA Vesta SW Cross Exclusive ще стартират през есента, когато ще станат ясни и цените. Вече е известно, че това ще бъде най-скъпият автомобил в историята на модела.

Снимки: RCI News

Тагове: lada vesta
0 от 500
  • #11
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    не е вярно че вестата при едно и също оборудване е по-евтина от Логан , точно обратното е . Руснаците имат доста обзори по темата , общо взето Веста излиза доста по-скъпо от Логан . Друг е въпроса че поне според мен ладата изглежда по-добре
  • #10
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Москва ( преди 6 години )
    Чудесна е!
  • #9
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Ваз 2105 ( преди 6 години )
    Чудесно, още утре се записвам в списъса за нова лада. Плащам 20 хиляди и след 3 години като грохне и заскърца като 30 годишен кадет я шътвам за 3.000 леваДалавера
  • #8
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Проблема на тези коли лада, дачия, шевролет е прекаленото обезценяване от нови.Втора ръка са ок. В нета вече е пълно с сандеро 2010-11г за 3-4 бона. Колите от Германския бум на дачия също пътуват насам
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Едно време -шир потреба(поради липса на нормални алтернативи) ...днес екзотикаНай вероятно поредния модел на лада който ще се продаде в БГ в 5-10 бройки.Забележете интериорра -пълно копие на бестселъра в Русия -хюндай
  • #6
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никой себеуважаващ се българин няма да си купи нова Лада, при положение че за същите пари може да си купи БМВ 5-ца или Мерц. S класа.
  • #5
    7 rate up comment 12 rate down comment
    За толкова пари... ( преди 6 години )
    Това че новите коли от нисък клас били по добри спрямо по старите от по висок клас са пълни глупости!За 20К човек може да си купи перфектно CR-V, RAV4, и дори перфектен запазен land cruiser на 9-10 години.Това са все коли които са по добри във всяко отношение и със сигурност ще надживеят новата ширпотреба от най нисък клас.
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вестата е с по-богато оборудване и по-мощни двигатели от Логан на същата цена, странно защо Рено ще конглокират сами себе си с тази машина. Явно целта е да окупират целия сегмент на достъпните коли, и да удошат конглокенцията.
  • #3
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не, не е по-добре. Казвам ти го от опит. Най-изгодни са оказионни автомобили на 2-4 години на малко километри.
  • #2
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Бръм ( преди 6 години )
    Докато дойде в България.....Пък и тук един представител.... дано положението се подобри и хората да разберат че по добре нова кола за 20 000 лв. отколкота от Горубляне ама с екстри