IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с най-евтиния миниван в света

Индийският Mahindra Jeeto Minivan струва 5300 долара

Запознайте се с най-евтиния миниван в света

Компанията Mahindra разкри модела си Jeeto Minivan, който може да бъде считан за най-евтиния минаван на планетата. Цената на автомобила е 345 000 рупии, което е еквивалент на 5300 щатски долара, съобщиха от прес-службата на производителя.

Запознайте се с най-евтиния миниван на планета

Миниванът е построен на базата на компактния пикап Jeeto. Дължината на машината е 3341 мм, широчината – 1485 мм, височината – 1750 мм, а разстоянието между двете оси – 2250 мм. Клирънсът достига 180 мм, а теглото на колата е 740 кг.

Достъпът до задната част е възможен през единствена врата в лявата част на автомобила. Вместо странични и задни стъкла са поставени пластмасови сгъваеми прозорчета – същите като при малолитражката Bajaj Qute.

Запознайте се с най-евтиния миниван на планета

Миниванът се задвижва от едноцилиндров дизелов могор с водно охлаждане и обем 625 куб. см., който е поставен на задната ос. Двигателят се съчетава с 4-степенна механична скоростна кутия и развива 16 к.с. и 38 Нм въртящ момент. Ще има и версия с двигатели, работещи на бензин и метан.

Запознайте се с най-евтиния миниван на планета

Производителят предлага за Jeeto Minivan двегодишна гаранция или 40 000 км пробег.

Снимки: Mahindra

Тагове: mahindra jeeto minivan
0 от 500
  • #8
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Някой забеляза ли че това нещо няма прозорци!? Хаха и този ми го хвали пред един употребяван автомобил на 6-7 години!? Защо ли си мисля, че ти досега никога не си притежавал автомобил, нямам друго обяснение за безкрайната ти тъпотия.
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Супер кола в сравнение с това горе на снимките. Защото за мен това горе е подигравка. Затова да за тези пари ще си купиш супер кола в сравнение с това горе.
  • #6
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хахаха, трябва да си изключително зле и никога да не си си купувал кола, за да изръсиш простотията за:Сренърен ягуар S type 250 коня в много добро състояние вътре с кожите,дървото автоматик и кво ли още не за 4500 лева.Знаеш ли колко ще е кола този Ягуар? Нямаш си просто на идея. Купи си го и ела да се похвалиш колко още си дал, за да стане кола и за да е в движение! И на обявите не вярвай много, защото слагат снимки на други коли, а като отидеш на място виждаш гробница, Пробвай и ще видиш!
  • #5
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ми за 10000 можеш да си купиш една купчина марки и модели вярно втора ръка но милион пъти по-добре от тоя кашон.Пример от обявите в тоя сайт .Сренърен ягуар S type 250 коня в много добро състояние вътре с кожите,дървото автоматик и кво ли още не за 4500 лева.И един тон бензин -още 2хил.И 3500 остават за удоволствие.А с кашона къде е кефът?;)
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    до Анонимен ( преди 6 години )
    Супер коли? За 5000 евро?Хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха :-) :-) :-)
  • #3
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    я кажи каква супер кола ще си вземеш в европа на тази цена, че нещо не се сещам?
  • #2
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ало за 5000 евро в Европа можеш да си купиш супер коли, на кой му трябва това чудо
  • #1
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Предпочитам колел пред това чудо на техниката