IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Шофьор на Porsche 911 не можа да повярва какво му причини старо Audi Avant RS4

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Водачите на спортни коли, особено с по-гояма мощност, често се чувстват като господари на пътя. Това важи и за Германия, където част от магистралите нямат ограничения на скоростта.

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Един такъв шофьор реши да се прави на състезател зад волана на Porsche 911, като първият задминат от него автомобил бе старо Audi Avant RS4. Неговият спътник дори снима случващото се, а видеото по-късно бе качено в YouTube.

Возещите се в спортната кола обаче останаха безкрайно изненадани от това, което се случи след малко. Водачът на Audi-то даде газ, с лекота изпревари спортната кола и всички опити да бъде настигнат се оказаха неуспешни.
 


По-късно се оказа, че комбито все пак е доработено от своя собственик, като неговият 2,7-литров V6 двигател е напомпан до внушителните 600 к.с. И дори Porsche 911 няма шанс срещу такава мощност на магистралата.

Снимка и видео: YouTube

 

Тагове: porsche 911 audi avant rs4
0 от 500
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Ужас ( преди 6 години )
    Да ви имам ценностната система! Дано поне сте по на 20 години и това да отмине с възрастта.
  • #15
    9 rate up comment 6 rate down comment
    По-умен ( преди 6 години )
    това поколение е към 40 хил. лв. А доработките по двигателя, заедно с всички поддържащи модификации са поне още толкова. Поршето от друга страна не е 100 хил. , а повече, но това е Carrera, базовата версия, която не е замисляна за драг, а за бързо и доставящо удоволстви каране по завои и писти, нещо което недозавиващото ауди не може и да си представи. Т'ва са две напълно различни коли, с напълно различни цели
  • #14
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    На такива като мен? аз ти казвам каква е логиката да дадеш 100 000 евра за порше.Логиката е да се наградиш, че си постигнал нещо в живота и можеш да си го позволиш. Всеобщото мнение е такова ,защото хората са завистници. Всичко в тоя живот се плаща. Ако искаш да правиш кинти, не става от небето. Трябва да си скъсаш ***, поне в началото. А ако не са богатите да създзват работни места, другите, дето ги мразят къде ще работят?П.С не се смятам за богат все още, но съм научил много неща от тях
  • #13
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Х ( преди 6 години )
    Добре, че карам стар Ситроен и тези неща изобщо не ме впечатляват...
  • #12
    18 rate up comment 5 rate down comment
    До Roadrunner ( преди 6 години )
    Така е! Едни вършим нещата за собствено удоволствие, което ни прави щастливи. Други вършите нещата заради това какво ще кажат хората. Дали някога може да си щастлив от това, оставям на тебе да решиш. Ще останеш изненадан от мнението на повечето хора за тебе. Всеобщото(грешно) мнение, че богатите не са добри хора, е в следствие на такива като тебе.
  • #11
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тъй става понякога......,като не знаеш с кого се захващаш.
  • #10
    16 rate up comment 18 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    Като дам 100 000 за кола, е не защото си мисля, че е най-бързата. А защото да покажа, че мога да ги дам.
  • #9
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    хахахапреди имаше едно трабанче от Бъкстоун с двигател от голф!кротко си карах по магистралата със 120 - то ме задмина все едно съм спрял :)всякакви ги има !
  • #8
    26 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Поне бъди откровен и си признай, че ще ти стане поне малко тъпо, че некъф с доработена бракма ти издухва хипер мега скъпото порше... " Не тъпо, направо ще побеснее, като не може да го догони с кола за 100 бона плюс.А това, че щяло да му бъде смешно са приказки за маса, на която седят други комплексирани псевдо гъзари, които се надяват да си купят престиж вземайки си скъпа кола - типично за БГ. :)
  • #7
    51 rate up comment 4 rate down comment
    до долния ( преди 6 години )
    Въпрос на гледна точка. То и шофера в Аудито сигур са му смешни разни такива като тебе със скъпи поршета дето са олекнали с 100-200 хилки и не могат да го догонят. Поне бъди откровен и си признай, че ще ти стане поне малко тъпо, че некъф с доработена бракма ти издухва хипер мега скъпото порше...