IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа новата Impreza за Европа

Петото поколение на модела идва на Стария континент 18 месеца по-късно

Subaru показа новата Impreza за Европа

Компанията Subaru показа снимки и разкри подробности за европейската версия на петото поколение на модела си Impreza. Официалната премиера на автомобила за Стария континент ще се състои на 12 септември по време на салона във Франкфурт.

Subaru показа новата Impreza за Европа

Световният дебют на новата Imprezа бе през март 2016 г. на изложението в Ню Йорк. Автомобилът е изграден на първата глобална платформа на японския производител  Subaru Global Platform (SGP). Новото олекотено шаси позволява увеличение на твърдостта със 70%, като подобрява взаимодействието между двигателя и системата за задвижване на четирите колела.

Subaru показа новата Impreza за Европа

Новото Subaru Impreza ще се предлага с фирмения комплекс от системи за безопасност и асистенти на водача EyeSight, който включва адаптивен круиз-контрол, функция за предотвратяване на фронтални сблъсъци, както и система за следене на лентата на движение.

Subaru показа новата Impreza за Европа

Засега японците запазват мълчание относно двигателите, с които ще бъде оборудван автомобила в Европа. В САЩ новата Impreza се предлага с 2,0-литров бензинов "боксер", развиващ 166 к.с. Очаква се той да бъде наличен и за европейската версия, за която се предвижда и 1,6-литров мотор.

Снимки: Subaru
 

Тагове: subaru impreza
0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кои кифли,каква чалга.Човек,не демонстрирайки слабата си умствена значимост тук.Ти наистина си анти реклама на германските автомобили.Наистина си много елементарен но за сметка на това нахален.Защо си мислиш,че каквото ти си мислиш и казваш е така.Представи си,че не винаги си прав и има различни хора за разлика от твоята среда,в това число и различни жени.
  • #22
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да де, *** кuфлите се захласват по Мерц, не по Тойота! А и не ги вълнува дали са в бокса за ремонт. А и още никой не е написал - бяла Тойота ме преследва в живота
  • #21
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    един колега си продава мерцедеса....и сега иска да си купи Тойота(Авенсис)....каза ,че не му харесвали на външен вид....на въпроса защо продава????....мерцедеса е много трошлив....изкара 3 години и почнаха авариите една след друга :)
  • #20
    5 rate up comment 7 rate down comment
    страничен любознател ( преди 6 години )
    Да де, ама всеки се захласва по Субару по пътищата, а не по Опел, ФВ, Рено/Пежо/Ситроен, Фиат и тем подобни. Явно има защо.И не карам Субару, м.ж.д.
  • #19
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За да ги сравниш ти трябва да можеш да гледаш просто, отпред. Отзад са наистина несравними, но вие 3-мата фенове на марката вероятно си я харесвате тая задница. :)
  • #18
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да сравняваш Астра с Импреза трябва да си много болен. Това ново Суби е страхотно, за жалост в Европа още го няма, а и да дойде тук наще *** от СБМ ще го пуснат на непродаваема цена.
  • #17
    8 rate up comment 2 rate down comment
    До Кико ( преди 6 години )
    Тарикат, модела е представен Март 2016, точно когато Астрата стана кола на годината в Европа, та викаш тя взела наградата без да е показвана, та ИмпреЦата да е била първа? Абсолютен дизайнерски запек е това горе, ако не беше хубавата прекопирана предница спокойно можеше заедно с новия Цвик заедно да атакуват трона на Фиат Мултипла за най-грозна кола на всички времена.
  • #16
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до стоян ( преди 6 години )
    ваги ти май се взе много на сериозно - всички знаем че ти написа 99% от долните коментари и че субару е супер здрава и безпроблемна кола.въпрова е че може да е още по-добра, а твоите простотии всеки ги знае така че не се напъвай да си оригинален!
  • #15
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Стоян ( преди 6 години )
    Карам Субару и много ме е яд на тая фирма - автомобила като идея е отлична , изпълнението - лошо - има куп недомислици - да се чудиш как японски инженери са оставили такива недоносчета... колата си е трошлива , постоянно кисне в сервиз, скъпа за поддръжка и много харчи - това си е ... В последните години наистина главоломно върви надолу и по технически решения , и дизайн.... това е горчивата истина... неясно защо така...много жалко
  • #14
    3 rate up comment 5 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 6 години )
    еми аз съм фен на субару, но в случая ваг фенчето е право - отпред опел, отзад нищо.И къде е 2.0 турбо мотора - нищо спортно няма в тая голяма кола със 166 коня. Вярно че има WRX и STI ама там отиваме на *** цифрите - все едно единственото бмв с над 160 коня да е M3 и M5..